Menu
Forside/Rejsemål/Thailand/Storbyferie

BANGKOK - Storbyferie i et charmerende kaos

 

Blød-landings-pakke

VI ANBEFALER EN BLØD LANDING når man ankommer til Bangkok. Med en Blød-landings-pakke er der betalt for at man bliver hentet i lufthavnen, kørt en time ind til hotellet og 2 overnatninger på det hotel man har valgt at bo på. På den måde kan man selv bestemme, i hvilket tempo man ønsker at opleve Bangkok. 

Pris pr. person fra kun: 680,- DKK*

 

Bangkok - byen der aldrig sover!

Bangkok er Thailands hovedstad, og med sine 10 mio. mennesker kan byen være overvældende, ikke mindst pga. de mange biler og tuk-tuk'er, som bedst kan betegnes som en lille trehjulet passagerknallert. Byen kan være både spændende og fascinerende at gå på oplevelse i, men det kræver at man ikke bliver skræmt væk fra starten. Derfor anbefaler vi en "Blød-landings-pakke", som indeholder at du bliver hentet i lufthavnen af en chauffør som venter på dig og kører dig direkte til dit hotel, hvor vi har booket min. 2 nætter. Fra hotellet kan man selv gå på oplevelse når man lige er landet og kommet sig over evt. jetlag (der er 6 timers forskel fra danske tid). På den måde giver man sig selv tid til at se charmen ved Bangkok.

Bangkok er levende døgnet rundt, hvad enten det er i højhuse, templer, pagoder eller butikker. Orangeklædte munke i kontrast til moderne storcentre. Det ene øjeblik er man i byens virvar af larm og mennesker, det næste øjeblik sejler man igennem Bangkoks stille oase af flodkanaler og nyder synet af handlende i små både, orkideer og thaiernes liv ved floden.  

I Bangkok kan man gøre nogle rigtig gode køb og få en hel dag til at gå med shopping - og det gælder også for mændende! Det kan f.eks. være på verdens største weekendmarked med over 15.000 boder, i MBK-centeret med 7 etagers shopping og aircondition eller på aftenmarked ved Silom Road med en masse små hyggelige boder. Skal man udforske nattelivet, kan aftenen evt. slutte af på Patpong, hvor der både er spændende natteliv, mere shopping og stripbarer.

Vi udstyrer jer selvfølgelig med alt fra gode råd om transport, massage, skræddersyet tøj og ikke mindst Bangkoks fantastiske smagsoplevelser. Vi giver jer derudover forslag til seværdigheder, hvornår I skal foretrække at se seværdighederne og hvilke seværdigheder man skal holde sig fra. 

Lad jer inspirere af vores mange udflugter og vores egne rejsevideoer:

Ture og udflugter i Thailand

Unique Travels egne rejsevideoer

 

Chiang Mai - Thailands port mod det spændende nord

Chiang Mai er et trafikalt knudepunkt i det nordlige Thailand, hvorfra man finder et utal af aktive naturoplevelser. Herfra er der mulighed for at tage på trekking, rafting, elefantridning eller rejse endnu længere nordpå. Byen er temlig turistet, men der findes alligevel en afslappet atmosfære, hvilket formentlig skyldes den hyggelige gamle bydel og hundredevis af templer. Det er ikke nødvendigvis pga. Chiang Mai at man skal rejse nordpå, men fordi at man herfra kan opleve en helt speciel kultur, der er noget anderledes end i syd. 

 

Er du i Chiang Mai, så snyd ikke dig selv for
vores udflugt til "My Dream"...

Tag et par overnatninger på det mest fredsfyldte sted "My Dream" i en bungalow ned til floden. Om aftenen laver ejeren af stedet den lækreste thai-mad til dig og næste morgen tager han jer med ud på tur. I hans egen jeep kører han jer rundt i området og fortæller om alt hvad I kommer forbi. I besøger flere stammelandsbyer og kommer helt derud hvor lokalbefolkningen synes det er spændende at få besøg af jer! Selv blev vi engang budt på hjemmelavet the og en stor hjemmerullet cigar af landsbyens høvding. Ejeren/guiden taler de lokales sprog og på den måde kan man sagtens kommunikere med de lokale. Det giver ofte nogle gode historier - og ikke mindst nogle oplevelser for livet!

Læs meget mere om udflugten under "Ture og udflugter i Thailand"
 

* Der tages forbehold for prisændringer.