Menu
Forside/Rejsemål/Sri Lanka

Rejser til Sri Lanka

På den smukke ø forsvinder tiden, mens sanserne går på den ultimative oplevelse.

Interessen for rejser til Sri Lanka er de seneste år steget i takt med at mange charterselskaber tilbyder rejser dertil. Sri Lanka er dog meget mere end blot sol og vand. For den rejselystne byder Sri Lanka på åndeløse naturoplevelser, gemte kulturperler, et imponerende dyreliv, en imødekommende befolkning og et køkken som bugner af friske råvarer, nyfangede fisk og fremmedartede krydderier.

Unique Travel har sammensat to rundrejseforslag som både vil overraske, underholde og begejstre – uanset om man er barn eller voksen. For Sri Lanka skal opleves – både med krop, sind og sjæl.

Vil du med?

 

Rejseforslag:

Rundrejse - med alt det ALLERBEDSTE fra Sri Lanka

På denne 16-dages rundtur, starter I med et godt afsæt i form af et par dage i Negombo, hvorefter går turen videre på en spændende 6 dages tur rundt til specielt udvalgte seværdigheder og spektakulære steder. Turens indhold er specielt udvalgt af Unique Travel, og vi har kun valgt det bedste af Sri Lanka. Dette omfatter bl.a Dambulla templet, bestigning af Sigiria, teplantager, Hortons Plains National Park kendt for "verdens ende" og et omfattende dyreliv, vandfald, mulighed for River Rafting, jeepsafari på udkig efter vilde dyr i både Uda Walawe Nationalpark og Yala Nationalpark og ikke mindst den fantastiske togtur igennem en smuk naturkulisse til landbyen Ella.

Ferien sluttes af med masser af afslapning, solbadning og feriehygge under palmerne i Mirissa på et lækkert strandresort direkte ud til én af Sri Lankas bedste strande. Her er der endda sørget for halvpension. Dagene går mest med afslapning, men snyd ikke dig selv for en hval-tur, med gode chancer for at spotte blåhvaler og kaskelothvaler. 

Pris pr. person fra kun: 16.600,- DKK*


Prisen inkluderer:

 • Fly t/r til Danmark
 • Blød-landings-pakke med afhentning i lufthavnen og 2 overnatninger i Negombo
 • 6 dages tur rundt i Sri Lanka til alle de bedste seværdigheder, engelsktalende guide, alle overnatninger på gode hoteller, alle entreér og indgange, al transport og morgenmad.
 • 6 dage på lækkert strandresort med swimmingpool direkte ud til stranden, INKL HALVPENSION.
 • Transport retur til lufthavnen inden hjemrejse, er selvfølgelig også inkluderet.


KLIK HER - læs mere om vores 6 dages udflugt i Sri Lanka

 

Rejseforslag:

Tricomalee, 6 dages rundrejse og Mirissa

16 dages rejse til Sri Lanka. Med nogle af verdens bedste strande, og en spændende historie der strækker sig længere tilbage end mange andre byer i Asien, er Tricomalee bestemt et besøg værd. Er man til fantastiske koralrev, ligger Pigeon Island blot en kilometer derfra. Her er rigtig god mulighed for at gå på opdagelse under havets overflade, eller dase ved én af de små laguner. Tricomalee er blot afsættet til den spændende 6 dages rundrejse I herefter skal ud på. Bjergtagende naturscener, et imponerende dyreliv og en kultur som både ses, mærkes og føles - helt ind i sjælen. Togtur, vandfald, elefanter, teplantager, safari og Sigirias mange trappetrin op til en udsigt der absolut er det hele værd.

Mættet af de mange oplevelser som Sri Lanka har givet jer, er det tid til nogle afslappende dage i byen Mirissa, hvor I checker ind på et hyggeligt strandhotel, med hvidt sand og palmer lige uden for døren.  

Pris pr. person fra kun: 15.975,- DKK*


Prisen inkluderer:

 • Fly t/r fra København til Colombo
 • Blød-landings-pakke med afhentning i lufthavnen og 3 overnatninger i Tricomalee
 • 6 dage rundrejse i Sri Lanka med egen guide, inkl. alle entreér og overnatninger, inkl. morgenmad.
 • 5 dage på lækkert strandhotel i Mirissa


KLIK HER - læs mere om vores 6 dages rundrejse i Sri Lanka.

Rejseforslag:

Unawatuna, 3 dages rundrejse og Mirissa

Denne populære rejse starter med et ophold i Unawatuna. Her findes et samsurium af lækre strande, store hoteller, spændende snorkle- og dykkersteder, heriblandt vragdyk, betagende udsigter, masser af vandrestier og en rigt dyreliv. Gå på opdagelse hvad enten det er i den frodige natur eller under vandet, eller slap af i palmernes skygge. Herefter venter der jer tre spændende dage, når I skal rundt og se endnu mere af hvad Sri Lanka er for et land. I skal besøge teplantager, se vandfald, på safari i Uda Walawe Nationalpark, holde vejret over udsigten ved "Worlds End" og nyde duften og farverne på de lokale markeder. Den sidste del af rejsen skal tilbringes i Mirissa på et hotel ned til Mirissa Beach. Her er både sand, strand og svømmeture en ren fornøjelse. Stedet emmer af god stemning, og man behøver næsten kun at sætte Bob Marley på afspilleren for at fuldende oplevelsen. Snyd ikke jer selv for en tur på havet med båd, på hvaltur og her måske få et glimt af de gigantiske blåhvaler. 

Pris pr. person fra kun:

13.800,- DKK*


Prisen inkluderer: 

 • Fly t/r fra København
 • Blød-landings-pakke med afhentning i lufthavnen, og hele 5 dage på lille hyggeligt hotel i Unawantuna
 • 3-dages rundrejse inkl. alle indgange og udflugter, samt morgenmad på hotellerne.
 • 6 dage på Paradise Beach Club Mirissa, direkte ud til stranden.

  
KLIK HER - læs mere om vores 3 dages rundrejse i Sri Lanka

Rejseforslag:

Badeferie på Sri Lanka
(Negombo, Unawatuna og Mirissa)

Denne 16 dages rejse til Sri Lanka, er en lækker badeferie på Sri Lanka. Der findes masser af steder, 3 dage i Negombo, hvor der både er tid til afslapning på stranden og tid til at nyde bylivet, og de mange fiskeres liv ved havnen når dagens fangst bringes ind. Et rigtig godt sted at starte ferien.

Derfra går turen videre til Unawatuna, her er gode strande, lækre hoteller og masser af muligheder for snorkling og dykning, og er man til vragdyk er det stedet at besøge. For dem som hellere vil udforske naturen oven vande, findes der masser af gode vandrestier til smukke udsigtsposter. Og er man bare til afslapning, så er stranden og de rolige bølger stedet at tilbringe tiden. Om aftenen er der - som mange andre steder i Sri Lanka - rig mulighed for at gå ud og spise og shoppe om aftenen.

Ferien sluttes af på et lækkert strandresort direkte på nogle af Sri Lankas bedste strande - Paradise Beach Club. Mirissa er det mindst turistede område på Sri Lanka, men der er stadig mulighed for at gå ud og spise lokalt om aftenen. Snyd ikke dig selv for en tur med båd på hvalsafarai, hvor chancerne for at spotte blåhvaler, kaskelothvaler og delfiner er ganske god.

En ren badeferie på Sri Lanka kan sagtens gå til nogle af de mange andre badeferiedestinationer på øen, såsom Bentota, Hikkaduwa eller Trincomalee.

Pris pr. person fra kun: 9.800,- DKK*


Prisen inkluderer:

 • Fly t/r fra København til Colombo
 • Blød-landings-pakke med afhentning i lufthavnen og 3 overnatninger på hotel i Negombo, INKL. HALVPENSION
 • 5 overnatninger på Sri Lankas sydspids Unawatuna, INKL. MORGENMAD
 • 5 overnatninger på lækkert strandresort i Mirissa, INKL. HALVPENSION
Rejseforslag:

Kombinér spændende Sri Lanka og
det kridhvide strandparadis på Maldiverne

En skøn kombination af nogle spændende og oplevelsesrige dage i Sri Lanka, med engelsktalende guide og masser af seværdigheder håndplukket af Unique Travel, så I bliver præsenteret for alt det bedste på den hellige ø Sri Lanka. Der er i sandhed tale om oplevelser som både øjet og kameraet vil nyde godt af. Ferieminderne fra denne tur vil helt sikkert vare for evigt. 

Kameraet er nok det eneste der ikke får lov at holde ferie, for når I skal tilbringe et par skønne dage i Mirissa (tag f.eks. på blåhvals-safari) og efterfølgende afslappende badeferie i det bogstavelige ferieparadis på Maldiverne, så bliver der rigeligt at tage billeder af. Man kan helt enkelt ikke lade være!

Oplevelser, minder og selvforkælelse - denne rejse vil du ikke snyde dig selv for.

Pris pr. person fra kun: 20.295,- DKK*


Prisen inkluderer:

 • Fly fra København til Colombo, hjemrejse til København fra Male på Maldiverne
 • Blød-landings-pakke med afhentning i lufthavnen og 1 overnatning i Negombo, INKL. HALVPENSION
 • 6 dages tur rundt i Sri Lanka til alle de bedste seværdigheder, engelsktalende guide, alle overnatninger på gode hoteller, alle entreér og indgange, al transport og morgenmad
 • 2 dage på lækkert strandresort med swimmingpool direkte ud til stranden, INKL HALVPENSION
 • Transport retur til lufthavnen og fly til Male (Maldiverne)
 • 5 overnatninger på lækkert resort på Maldiverne, INKL. HALVPENSION
 • Transport mellem lufthavnen og resortet med speedbåd t/r er selvfølgelig også inkluderet. 

 

KLIK HER - læs mere om vores 6 dages udflugt i Sri Lanka

  

* Der tages forbehold for prisændringer. Til prisen skal servicegebyr tillægges.