Menu
Forside/Rejsemål/Singapore

Singapore

Den reneste storby - med en helt særlig atmosfære

Singapore er én by, én stat og ét land. Det grænser op til det sydligste af Malaysia, og består af én hovedø og 54 småøer.

Singapore er storby som har udviklet sig kraftigt de senere år, og er i dag den næsrigeste nation i Sydøstasien, kun overgået af Japan. I Singapore har store befokningsgrupper af både kinesere, malaysiere og indere fundet hjemsted og det bidrager til byens helt særlige atmosfære. Det er umiddelbart også den reneste storby man kan besøge, hvor man aldrig vil finde graffiti, skrald eller sågar et tyggegummi på gaden. Eksempelvis kan man risikere bøde på 5000 kr. hvis man tygger tyggegummi i deres højtudviklede metrosystem.

Singapore er et trafikalt knudepunkt, for mange rejser til Asien generelt, men også Australien, Bali og Philippinerne kræver ofte stop i Singapore. Men Singapore er meget mere end et stop-over.

Som kontrast til de mange moderne højhuse, får man i byens China Town et kig ind i byens fortid blandt templer, udsmykkede huse og boder. Nyd det kinesiske køkken, gør et godt køb af smukke træting, bliv spået i hånden eller følg det kinesiske folkeliv i gaderne. 

 

Sentosa Island

Sentosa Island i Singapore er en lille ø der byder på oplevelser og underholdning i alle afskygninger. Her kan man tage en tur med stoleliften som man selv styrer, køre i små go carts ned mellem slalomporte, nyde det dejlige strandareal med kunstige øer og barliv deromkring. På hjemvejen kan du nyde udsigten fra kabineliften, der svæver 135 meter på det højeste sted og giver udsyn over Singapore og verdens næst-mest travle havn.

 

Vil du stå ansigt til ansigt med en tigerhaj? På Sentosa kan man også lade sig imponere af Underwater World. Her kan man spadsere under vandet uden at blive våd, når man bevæger sig rundt i gennemsigtige tunneller på det rullende fortov. Omkring én svømmer alverdens farverige fisk, rokker og hajer. Man bliver helt automatisk draget ind i det fantastiske og mystiske liv under vandet. 
 

Verdensberømt Zoo og Natsafari

Det virker måske basalt at tage i Zoo, men den verdensberømte Singapore Zoo, er virkelig et besøg værd! Haven er så udførligt lavet, at det næsten virker som om man går rundt blandt alle dyrene - da hegn og mure er skjult så godt! Parken er stor, så der går let en hel dag her! Ved Singapore Zoo har man som noget helt specielt mulighed for at komme på natsafari. Safarien i "Singapore Night Safari Park" starter i totalt mørke, men siden tændes projektørerne. Man følger dyrelivet om natten, hvor både små hjorte, ulve og hyæner lusker rundt i mørket. Man kommer forbi de asiatiske elefanter i det tætte skovområde og på savannen møder man både løver, gnuer og zebraer. Safaritoget kører så langsomt at man sagtens kan nå at følge med i det hele, og turen tager cirka halvanden time.
 

Om aftenen, når mørket falder på i Singapore, er der et rigt udvalg af lækre restauranter, og ønsker man at udforske nattelivet findes der et utal af diskoteker, barer og pubber.

 

Rejseforslag:

Kuala Lumpur, Singapore og Sibu Island

Malaysias storby, Singapores spændende muligheder og Sibu's smukke hvide sandstrande og afslappende stemning. Alt dette på blot 15 dage, 15 dage med masser af oplevelser i vente. I Kuala Lumpur udforsker I byen på egen hånd, med alle vores gode råd i ærmet selvfølgelig. Herfra rejser I med tog til Singapore, læn jer tilbage og nyd turen. Singapore er byen og landet med måske verdens reneste gader og stræder. Masser af shopping, masser af seværdigheder og masser af turistattraktioner. Her går dagene hurtigt, og man får gået en del, men det er det værd. I behøver nemlig ikke at bevæge jer så meget når rejsens afsluttes på øen Sibu. Her er det tilladt at slænge sig på solsengen dagen lang, bade, snorkle eller nyde en kølig drink. Rejser man med børn vil de ELSKE dette sted, med masser af andre børn, børneaktiviteter og underholdning - uden det er et koncept hotel! Her går konceptet i alt sin enkelthed ud på, at alle skal hygge sig i smukke tropiske omgivelser! 

Pris pr. person fra kun: 11.560,- DKK*


Prisen inkluderer:

  • Fly fra København til Kuala Lumpur
  • Blød-landings-pakke med afhentning i lufthavnen og 3 overnatninger på lækkert hotel i Kuala Lumpur.
  • 4 overnatninger i Singapore og transfer fra Singapore til Sibu (inkl. speedbåd) t/r.
  • Hele 5 overnatninger på Sibu inden turen går tilbage til Singapore.
  • Flyrejsen fra Singapore hjem til København er selvfølgelig også inkluderet.

 

Der er frit valg

...med hensyn til rejsetidspunkt hvis man besøger Singapore. Der er både masser af sol og dejlig varmt hele året rundt. Singapore er dog kendt for at holde mange forskellige festivaler, så man kan planlægge sin rejse ud fra, hvilke festivaler man gerne vil opleve. Det sværeste ved Singapore er at få tid til det hele! 

 Har du spørgsmål?

Ricko sidder klar til at hjælpe med råd og vejledning.

Man til Tors 09-16.30 & Fre 09-15

Unique Travel er medlem af rejsegarantifonden