Menu
Forside/Rejsemål/Seychellerne

Rejser til Seychellerne

Rejs til den eksklusive og ø-rige paradis-stat - uden det vælter budgettet!

Foruden 115 skønne øer, eksklusivitet og løftet om paradis, byder Seychellernes også på:

 • Godt vejr året rundt (Ja, virkelig! Mellem 24-30 grader hele året!)
 • Kridhvide, lange og brede strande med det fineste sand
 • Krystalklart, turkisblåt og roligt hav (Kan altid findes på Seychellernes, hvilket område afhænger dog af sæson)
 • Farverige koralrev og tropiske fisk
 • Gigantiske skildpadder og andre spændende dyrearter
 • Hyggelige, gæstfrie og lokale guesthouses
 • Ø-hop på ægte bounty- og paradis-øer
 • Fantastiske vandre- og trekkingture i frodig natur

 

Det lyder ret lækkert, ikk'?

Du finder det hele på Seychellerne!

 

Desuden tillader landets myndigheder kun en begrænset mængde turisme, og der er derfor god mulighed for at finde strande og skjulte paradis-spots - som du kan have helt for dig selv! 

Og som om det ikke skulle være nok (vi var i hvert fald hurtigt overtalt), så kan det endda gøres til overkommelige priser!

 

En rejse til Seychellerne kan gøres på to forskellige faconer, og Unique Travel kan tilbyde begge rejsetyper.

Den eksklusive og dyrere rejse:

 • Seychellerne er kendt for eksklusivitet, luksus og dyre hoteller, og det er oftest den forventning man har, hvis man overvejer en rejse til Seychellerne.
 • Samme forventning hænger selvfølgelig sammen med en højere pris, men man kan også forvente en service på et meget højt niveau, og ren luksus hele ferien – her mangler der ingenting.
 • Man kan fokusere al sin tid på at slappe af, opleve og blive vartet op!

 

Eller man kan gribe Seychellerne an på en anden måde:

 • Man kan vælge at blive indlogeret på små hyggelige guesthouses – ofte med typisk 6-10 lejligheder. De tilbydes ofte som ”self-catering”, hvilket betyder at man har et lille the-køkken og et køleskab til rådighed på de som regel meget rummeligt værelser.
 • Hvis man selv smører en hurtig sandwich til frokost og laver et nemt måltid til aftensmad et par dage, er der en hel del penge at spare!
 • Indlogeringen i sig selv, er desuden også billigere end hotellerne, og så er morgenmad oftest inkluderet i prisen, så man kan starte sin dag i ro og mag.
 • Udover at man kan spare penge, er det også en mere autentisk og lokal måde at bo på – noget vi helt sikkert kan anbefale!

 

Vi har lavet nogle rejseforslag nedenfor, så I kan se på mulighederne.

Rejseforslag:

Mahé – Praslin – La Digue

Jeres rejse starter med 3 nætter på hovedøen Mahé – en frodig ø der byder på både jungle, bjerge, bounty-strande, Seychellernes hovedstad og mindre landsbyer. Lej en bil og tag ud og udforsk de spændende områder – brug en dag i hovedstaden Victoria og besøg det lokale fiskemarked, et særpræget hindustempel og spis på de lokale restauranter.

Tag på trekkingtur i junglen og op af et af bjergene, hvorfra I kan nyde en 360 grader udsigt over Mahé og resten af Seychellernes paradis-øer. Tag jer god tid til at nyde de lækre kridhvide strande, med masser af afslapning – svøm ud direkte fra stranden med en snorkel og udforsk det spændende undervandsliv.

Herfra går turen videre til Praslin, Seychellernes andenstørste ø. I har 4 nætter til at udforske den naturskønne ø – besøg én af verdens bedste strande, tag på snorkeltur med rokker, farverige fisk og smukke koraller, eller tag til nationalparken der huser de sjældne og kendte kokospalmer, med de kæmpestore dobbelte kokosnødder, Coco de Mer.

Afslutningsvis har I 4 nætter på den ægte bounty-ø La Digue. Her er afslapning, fred, ro og skønne omgivelser i fokus, og I kan nyde livet på de uspolerede strande. Det er et MUST at tage en cykeltur rundt på øen, hvor I kan finde gemte laguner og strande, som I kan have helt for jer selv!

Undervejs bliver I indlogeret på såkaldte self-catering ”hoteller”, med eget lille the-køkken, køleskab og kogeplader til at lave mad. En rigtig god ide, for at spare lidt penge på frokost og aftensmad, for ja, morgenmaden er oftest inkluderet på disse self-catering-steder.

Til slut går turen tilbage til Mahé, hvor I har en enkelt overnatning inden turen igen går tilbage mod Danmark.

Pris pr. person fra kun: 17.155 DKK


Prisen inkluderer:

 • Fly t/r fra København til Mahé
 • Blød-landings-pakke med afhentning i lufthavnen og 3 overnatninger på Mahé (afslutningsvis 1 overnatning på Mahé)
 • 4 overnatninger på Praslin
 • 4 nætter på La Digue
 • 1 nat afslutningsvis på Mahé
 • Al transport mellem øerne
 • Indlogering på self-catering guesthouses

 

Rejseforslag:

Luksus på Seychellerne: Mahé – Praslin – La Digue

Ønsker I en rejse i HELT UNIQUE omgivelser, på lækre værelser, store pool-områder og en service i top-klasse? Så er dette lige rejsen for jer!

I bliver indlogeret på lækre hoteller på alle tre øer, der byder på store flotte værelser, skønne pool-områder og god, lokal mad på hotellets restauranter. Og så selvfølgelig i Seychellernes unikke og fantastiske omgivelser, med lækre strande, krystalklart vand og klippeformationer der smukt bryder det bounty-lignende landskab.

Jeres rejse starter med to overnatninger på den sydlige del af øen Mahé – den fredelige og mindre turistede del af Seychellernes hovedø. Nyd hotellets lækre og afslappende omgivelser, eller lej en bil og besøg de lokale landsbyer og omkringliggende strande. I kan næsten med sikkerhed finde en strand, I kan have helt for jer selv!

Herfra går turen videre til Seychellernes andenstørste ø, Praslin. Selvom hotellets luksuriøse omgivelser har alt hvad I kunne have brug for af restauranter, badeomgivelser, godt vejr og god service, vil vi anbefale jer at besøge én af Praslins strande. Øen huser nemlig en af verdens bedste strande - Anso Lazio.

Snyd ikke jer selv for at blive introduceret for den helt unikke kokospalme, hvorpå de kæmpestore dobbeltkokosnødder (Coco de Mer) gror. Palmen bærer først frugt efter 25 år, og det tager yderligere 5 år for nødden at vokse sig stor. Så lej en bil og tag en tur ud til den frodige nationalpark og de omkringliggende omgivelser.

Fra Seychellernes største øer til en mindre, og mere lokal ø, La Digue. Her er hoteller og motoriserede køretøjer i fåtal, og omgivelserne helt autentiske. En ægte bounty-ø!

Ingen bil- eller knallert larm, blot roen og freden i 4 dage på Robinson Crusoe øen. Lej en cykel og tag på tur rundt til de omkringliggende strande. Der er masser af uberørte laguner, der gemmer på de smukkeste pudderhvide strande med massive og imponerende klippeformationer.

Afslutningsvis bruger I to dage på den nordlige del af Mahé. Her finder I den billedskønne og kendte strand, Beau Vallon. Det er her størstedelen af Seychellernes turister tager til, men den lange brede sandstrand giver god plads til alle, og det føles aldrig overrendt.

Er der tid, og trænger man til lidt byliv, anbefaler vi også en tur til Seychellernes hovedstad Victoria. Det er verdens mindste hovedstad, og en enkelt dag i byen er nok til at udforske de lokale markeder, de koloni-prægede bygninger og hovedstadens seværdigheder.

Pris pr. person fra kun: 22.320 DKK


Prisen inkluderer:

 • Fly t/r fra København til Mahé
 • Blød-landings-pakke med afhentning i lufthavnen og 2 overnatninger på Mahé
 • 4 overnatninger på Praslin
 • 4 nætter på La Digue
 • 2 nætter afslutningsvis på Mahé
 • Indlogering på lækre og luksuriøse hoteller
 • Al transport mellem øerne
Rejseforslag:

Praslin - La Digue

Jeres Seychellerne-rejse starter på landets andenstørste ø, Praslin. Her har i 5 nætter til at udforske øens fantastiske natur - både til lands og til vands. Hvad har Praslin at byde på? Bl.a. én af verdens bedste strande, de sjældne og kendte kokospalmer med de kæmpestore dobbelt kokosnødder der hedder Coco de Mer, og fantastiske koraller med massevis af tropiske fisk og rokker. Praslin har rigtig meget at byde på!

Fra Praslin sejler I videre til bounty-øen, La Digue. Her bliver der skruet helt ned for tempoet - man kan næsten ikke andet. I er omringet af afslappende, fredelige og skønne omgivelser, hvor der virkelig er plads til at nyde livet! Her finder I nemt masser af uspolerede strande, uden andre mennesker..

Én af de helt store anbefalinger vi vil give jer med på vejen til La Digue er - tag på en cykeltur! Det er den helt perfekte måde at finde paradisøens gemte laguner og strande, som I kan have helt for jer selv!

Efter 5 nætter på La Digue, sejler I tilbage til Praslin hvorfra I flyver til Mahé og tilbage til Danmark.

 

Pris pr. person fra kun:

14.755 DKK


Prisen inkluderer: 

 • Fly t/r fra København til Mahé
 • Fly t/r til Praslin fra Mahé
 • 5 nætter på Praslin
 • Båd t/r til La Digue
 • 5 nætter på La Digue
 • Alle transfers

 

Rejseforslag:

Mahé - La Digue

Jeres rejse starter med 4 dage på hovedøen Mahé. Her findes masser af lækre strande, både med og uden andre turister, og lejer man en bil er øen tilpas stor til at få brugt et par dage på at udforske øen. Flere steder findes smukke koralrev og udenfor monsunsæson, er vandet roligt og klart og smukt grønt. Her findes verdens mindste hovedstad, og ja – det er en lille by, med et par seværdigheder og et lokalt fiskemarked.

Hvis I lejer en bil, og udforsker de forskellige dele af øen, vil I bemærke at der er forskel på den nordlige og den sydlige del af Mahé – den nordlige del er tættere befolket (selvom det ikke er særlig tæt) og mere turistet (selvom det ikke er særlig turistet), hvor den sydlige den er mere rolige, med langt mellem resorts. Her finder I ikke meget andet end skønne strande og hyggelige lokale landsbyer. Da strandene er mindre besøgt, kommer der hvert år kæmpe skildpadder op på land og lægger deres æg.

Herfra går turen til La Digue, en ægte paradis-ø hvor afslapning, ro og Bob Marley-atmosfæren er i hovedsæde. Her er både turister og motoriserede køretøjer få, og både lokale og turister cykler i stedet rundt. Det betyder dejlig frisk luft, næsten ingen motorstøj og den ultimative chance for at både dufte og høre og opleve de ting man kører fordbi. Intet her forstyrrer bounty-oplevelsen.

Her er det bare med at nyde de smukke omgivelser, det hvide fine sand på strandene og det klare, lune hav – og ikke mindst, skrue helt ned for tempoet.

Afslutningsvis tager I tilbage til Mahé for en enkelt overnatning, ingen turen igen går tilbage mod Danmark.

Pris pr. person fra kun: 14.255 DKK


Prisen inkluderer:

 • Fly t/r fra København til Mahé
 • 4 nætter på Mahé
 • 4 overnatninger på La Digue
 • 1 overnatning afslutningsvis på Mahé
 • Alle transfersHar du spørgsmål?

Ricko sidder klar til at hjælpe med råd og vejledning.

Man til Tors 09-16.30 & Fre 09-15

Unique Travel er medlem af rejsegarantifonden