Koh Lanta, Koh Kradan & Railay Bay (Krabi)

Første stop på jeres 14 dages rejse er Koh Lanta, en mellemstor thailandsk ø, hvor ø-stemningen stadig præger omgivelserne på trods af mange resorts og mennesker. Øens resorts ligger dog rigtig godt placeret med god afstand imellem hinanden, så man kan nemt finde et godt spot på stranden uden at ligge side om side med de andre gæster. Antallet af mennesker og resorts betyder også, at aktivitetsmulighederne på øen er flere – her finder I et godt udvalg af restauranter, boder, butikker og udflugter, som man kan benytte sig af.

Generelt er Koh Lanta bare virkelig hyggelig og flot med sine kridhvide strande og lækre bungalows. Her kan I nemt få dagene til at gå med sand mellem tæerne, udflugter og badning på øens bounty-strande. Har I børn med, er strandene her særligt fordelagtige pga. lavt vand og blide bølger - perfekt for de små.

På Koh Lanta er der også gode muligheder for at snorkle og dykke - så det er bare med at sejle afsted på jeres undervandseventyr, hvis I er til den slags.

Det er let at kombinere solbadning med en rundtur på øen, hvor I kan opleve de lokales dagligdag, tage på spændende udflugter eller finde et romantisk afsides sted uden mange andre turister.

Efter 5 nætter på den dejlige ø er det tid til at tage videre mod den næste.

På Koh Kradan venter jer et vaskeægte paradis! For jer, der drømmer om en lille ø, hvor man nærmest har stedet for sig selv, der er Koh Kradan drømmen. På denne lille perle finder I ikke mange resorts, hvorfor den ikke er overrendt med mennesker. Strandene I finder her er tilmed gudeskønne og opfylder alle de ønsker man kunne have til en paradis-ø. Tempoet er også helt nede i gear, hvor dagens to-do primært består af badeture, solbadning og slentreture på stranden. Det er det ideelle sted for jer, der vil væk fra turistmasserne og nyde naturens fred og ro.

En fuldkommen vidunderlig ø, hvor roen sænker sig indeni en mens man bare suger alt det smukke omkring til sig. Psst, her kan I altså få nogle rigtig flotte billeder i kassen, skulle vi hilse at sige! 

Sidste stop på rejsen er Railay Bay i Krabi. Her må I ikke gå glip af den fantastiske udsigt, når solen går ned over bugten og de majestætiske kalkstensklipper. Stemningen på halvøen er afslappet og idyllisk, selvom det skal forventes at Railay Bay er en populær turistdestination med en del besøgende. Det er særligt i dagstimerne, at der kan være ekstra besøgende på stedet, da flere tusister kommer hertil med båd, men så snart man kommer hen mod sidst eftermiddag vil det primært kun være de gæster, der befinder sig på stedets resort, som er tilbage. Det giver en dejlig ro om aftenen, hvor I kan nyde området i mere fred og ro og gå langs de flotte strande. 

Hvis I får lyst til mere liv og shopping, kan I nemt tage en båd til Ao Nang, hvor der sker mere mht. dag- og nattelivet. Ao Nang byder på både cafeer, restauranter og butikker - og da det ikke ligger langt fra Railay Bay er det en god måde at få en kontrast til det afslappede og natursmukke område. Her kan I få de sidste souviners i hus inden I vender mod lufthavnen. En skøn måde at slutte ferien på, hvis du spørger os. 

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Thailand