Ø-hop på Koh Lanta, Koh Ngai & Koh Lipe

Ferien starter på Koh Lanta, den største og mest turistede af de 3 øer, men BARE ROLIG - her emmer stadig af den helt fantastiske og afslappede ø-stemning. Koh Lanta er frodig og bjergrig, og I kan nemt kombinere solbadning med en tur på scooter rundt og se øen og de lokales gøremål, gå i butikker, på lokale markeder og restauranter. 

Badeferien kan startes med fred og ro, for selvom der er flere resorts på denne ø, så er de godt fordelt langs kysten, hvilket betyder, at der er god plads imellem dem og masser af plads til at nyde de skønne lavvandede strande. Turismen betyder også, at der er flere aktivitetsmuligheder på øen, hvilket er skønt! Her finder I flere lækre restauranter, spændende lokale butikker og boder og hyggelige markeder.

Fra Koh Lanta sejler I med båd videre til Koh Ngai, der betyder "den lille perle", hvor I skal tilbringe 4 dage med fødderne begravet i sandet. Det er en lille ø uden de helt store udflugtsmuligheder. Til gengæld kan I virkelig trække stikket her, lade op og bare nyde de smukke strande og omgivelser. Vil I gerne på udflugt, kan I med fordel leje en longtailbåd og sejle ud og snorkle eller tage ud til Emerald Cave - en hulklippe, hvor I svømmer i mørke indtil I, til sidst, ser lys. Klippen har, ligesom en vulkan, en åbning i toppen, hvor lyset bryder igennem. Inde i klippen ligger en smuk strand med hvidt sand og palmer - en meget UNIQUE oplevelse! 

Afslutningsvis får I hele 4 dage på Koh Lipe, med nogle af Thailands bedste strande. Koh Lipe er indbegrebet af BOUNTY-ø. Strandene har silkeblødt sand, høje slanke palmer og turkisblåt vand.

Her bliver I med sikkerhed beriget med en masse dejlige stunder blandt andet ved de smukke strande. Koh Lipe bliver mere og mere populært, og udvikler sig derefter med hensyn til turismen. Her findes dog stadig ingen veje og biler, så den rolige og helt særlige ø-stemning er stadig til at føle på, når man besøger Koh Lipe.  

Foruden sine smukke strande, er Koh Lipe også kendt for det krystalklare vand, der omgiver øen. Dette er det perfekte udgangspunkt for en skøn snorkletur i det spændende undervandsliv, der omringer bounty-øen. 

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Thailand