Dubai, Koh Samet & Koh Chang

Rejsen starter i Dubai, som på mange måder kan beskrives som ekslusiv og storslået. Foruden verdens eneste 7-stjernede hotel, verdens højeste bygning, verdens største og dyreste shoppingcenter, så finder I også helt fantastiske oplevelser. Tag på shopping i de mange imponerende centre, gå langs havnepromenaden og kig på de mange luksuriøse yachts. Tag på ørken-safari eller på en rejse i Dubais historie på vores city-tour. Dubai er mulighedernes by, og der gemmer sig oplevelser i utallige former.

Desuden finder I også nogle rigtig gode strande, hvor I kan nyde det gode vejr (som I finder året rundt) og slappe af i de behagelige omgivelser.

Fra Dubais fascinerende skyskraber-jungle, til hvide lavvandede strande i Thailand. Omgivelserne ændrer sig markant, når rejsen går mod de to næste destinationer, Koh Samet og Koh Chang i Thailand.

Koh Samet er jeres første stop i Thailand – en lille ø i den nordlige del af landet, der oser af liv og feriestemning. Øen tiltrækker en del turister, især på endagsture fra fastlandet, så det skal forventes at der er andre, som også nyder godt af de lækre strande i løbet af dagen. Om aftenen bliver atmosfæren dog mere fredfyldt, da mange endagsturister vender tilbage til fastlandet. På Koh Samet kan I glæde jer til at nyde en fantastisk lokation lige ved jeres hotel, Sai Kaew Beach Resort - her er stranden virkelig skøn og der findes et stort udvalg af gode restauranter -  sæt tænderne i en række lækre retter såsom fisk og skaldyr samt alt det gode fra det thailandske køkken. 

Efter 4 nætter på Koh Samet går turen videre til én af Thailands største øer, Koh Chang. Øen er dækket af 80% frodig grøn natur og er hjemsted for mange lækre strande. Selvom turismen har fundet hertil, og øen er en ret populær destination på mange thailandsrejser, så kan I stadig finde små uspolerede perler både natur- og kulturmæssigt, og den generelle stemning på øen præges stadig af en afslappet atmosfære. Om aftenen er det nemt at finde et lækkert lokalt sted at spise - det thailandske køkken er svær at få nok af, så det er bare med at udnytte at man er i landet, hvor den gode mad er at få alle steder. Vil I tæt på de lokale og samtidig nyde et godt måltid, kan vi fremhæve fiskerbyen Bang Bao. Byen er charmerende og skiller sig ud fra mængden, da den står på stolper ude i vandet. Her finder I gode restauranter og hyggelige boder, hvor I kan købe lidt forskellige souvenirs med hjem.

Vil I gerne fylde dagene ud med aktiviteter er øen også rigtig god mht. interessante vandreture og andre udflugter såsom snorkelture - undervandslivet omkring Koh Chang er super godt! Så er man en vandhund er det bare på med snorkelgrejet! 

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Dubai