Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

ROMANTISKE REJSER

Et uspoleret paradis: Zanzibar Sunrise at Bandas

På boutique hotellet Zanzibar Sunrise at Bandas møder personalet jer med en hjertelig gæstfrihed. I bliver budt indenfor i en autentisk afrikansk livsstil og en enestående forbindelse med den omgivende natur. I er omgivet af naturlig luksus og lækkerhed. 

Miljøet og en økologisk livsstil er inspirationskilden til stedets unikke tilgang til luksus, ro og velvære.

Husene er alle bygget af traditionelle materialer fra lokalområdet - palmer, bananblade og kokostræ - der er gjort ekstra ud af at bevare den oprindelige byggestil. 

Beach Front Bungalowerne har den mest fantastiske udsigt ud over stranden og den smukke lagune. 

Hytterne er holdt i lyse jordfarver, naturmaterialer og træ. Alle møblerne er håndlavede til stedet.

De store komfortable dobbeltsenge er dækket af myggenet. Loftet er bygget på en helt speciel måde, der søger for, at brisen fra havet naturligt kommer ind og nedkøler værelset. Ventilatoren søger for, at den kølige luft bliver fordelt. Vågn op med stranden og lyset, der falder naturligt ind i værelset.

Badeværelserne er opført i lækre materialer.

Verandaen giver mulighed for, at I kan trække jer tilbage og nyde naturens skønhed og den eventyrlige udsigt.

Øens smukkeste solopgang

Beliggenheden er spektakulær lige ud til en af de bedste strande på Zanzibar. Den smukke hvide sandstrand med høje majestætiske palmer, der står helt ned til den turkisblå lagune og koralrevet. I kan gå flere kilometer i begge retninger og kun møde få lokale.

Solopgangen er fuldstændig fantastisk. Det anbefales at stå tidligt op og opleve, hvordan verden langsomt vågner op til en ny dag og farvespillet ændrer sig og bliver mere intenst. 

Kysten ved Matemwe er påvirket af høj- og lavvande. Når det er lavvandet, så kan I trække jer ind til den charmerende swimmingpool, som er omgivet af palmer og små stråtækte huse.
Det er selvfølgelig også muligt at tage en båd ud til revet i nærheden af Mnemba, og gå på opdagelse under havoverfladen - vandet er både varmt og helt klart.

Et overflod af lækre lokale råvarer

Restauranten er med sin sammensmeltning af internationale og lokale retter hurtigt blevet en kulinarisk destination i Matemwe. Maden bliver lavet af de lækre friske råvarer med et overflod af saftige solmodne tropiske frugter, velsmagende grøntsager og en række frisk fangede fisk og skaldyr fra dagens fangst. Kokkene er fra fiskerifamilier, så de vælger kun allerbedste!

Den tropiske morgenmad er ufattelig lækker - og de anerkender, at ikke alle står tidligt op, så det er muligt at få serveret morgenmaden, når I er klar.

Kom tæt på naturens ro og rytmer

Zanzibar Sunrise at Bandas tilbyder flere aktiviteter i løbet af ugen.

Deltag gratis i yogaklasserne eller find de afrikansk rytmer frem, når i dansker salsa. Lokale bands spreder livsglæde og vuggende rytmer med afrikanske toner.

Det er muligt at låne cykler og kajaker, så I kan komme på udflugt i de lokale landsbyer eller udforske havet.

Tag cyklen ind til Matemwe. Byen er ikke påvirket af den pulserende turisme og store komplekser. Her kan I få lov til at blive en del af det autentiske afrikanske liv med farverige kvinder, der sidder udenfor hytterne og snakker, mens de arbejder. Børnene løber rundt og griner og leger. Eksotiske frugter bliver solgt i de små boder langs gaderne og ved skumring kan man opleve, hvordan de traditionelle dhows kommer ind med dagens fangst.

I kan også vælge at deltage i en guidet tur ud til revet og opleve havbunden på en ny og spændende måde.

I nærheden er der et dykkercenter, der kan tage jer med ud til et af de bedste dykkerspots i Det Indiske Ocean.

 

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere bestseller

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.