TPL_UNIQUETRAVEL_STICKY_TEXT_TOP

Romantiske rejser

Dubai, Ras Al-Khaimah & Maldiverne

Der er ikke nogen, der vender hjem fra denne rejse uimponeret, og som ikke drømmer om at komme tilbage. På denne rejse er luksus og eksklusivitet i højsæde - for hvordan kan det nogensinde være andet, når destinationerne på rejsen inkluderer De Arabiske Emirater og Maldiverne?

Jeres rejse starter i Dubai. Her bliver man allerede ved ankomst i lufthavnen overvældet af den eksklusivitet, der møder én. Som I bevæger jer ind i byen, bliver omgivelserne kun mere og mere imponerende. Den ene skyskraber efter den anden står side om side, gaderne er prydet med palmer og kunstværker, Burj Khalifa bjerger sig op over alle andre bygningsværker, den ene dyre og luksuriøse bil efter den anden, kører forbi på gaden. Så er standarden for rejsen lagt!

I Dubai finder I seværdigheder og udflugter i massevis, og det er næsten kun fantasien, der sætter grænser. I finder både skibakker og lækre strande, verdens højeste bygning, verdens eneste 7-stjernede hotel, yachter i massevis på havnen og en historisk kontrast, der er imponerende, og helt sikkert værd at lære mere om på vores spændende city-tour. Derudover kan vi anbefale jer at nyde nogle timer på byens lækre strand, med udsigt til hotellet kaldet "Sejlet", eller at tage på en ørken-safari.

Fra Dubai går rejsen nord på mod Ras Al-Khaimah. Her er stemningen en lidt anden, end I har oplevet i millionbyen Dubai. Omgivelserne i Ras Al-Khaimah er dog stadig eksklusive og luksuriøse, og der er ingen tvivl om, at I stadig befinder jer i Emiraterne. Men stemningen her er mere afslappet, og lægger mere op til badeferie og rolige oplevelser. Tag en tur på byens golfbane og nyd den skønne udsigt, tag på shopping i de mange butikker, eller nyd de lækre strande.

Selvfølgelig har strandene i Dubai og Ras Al-Khaimah INGENTING i forhold til strandene på Maldiverne, som er jeres næste og sidste stop på rejsen. Strandende på Maldivernes paradis-øer er, hvad man vil betegne som ægte bounty-strande! Der er ikke mange steder i verden, hvor I kan finde strande så kridhvide, brede og lange, som de er på Maldivernes øer.

Langs de helt utrolige strande skyller små rolige og blide bølger op ad det klareste vand. Kontrasten mellem det kridhvide sand, det turkise vand og de svajende palmer, virker næsten ikke ægte, og man skal måske knibe sig i armen et par gange. Det er virkelig en bid af paradis, og der findes ikke et bedre sted at holde sin badeferie.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Dubai