Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

ROMANTISKE REJSER

Millionbyen Dubai & barfodsparadiset Maldiverne

Denne rejse byder på eksklusivitet hele vejen igennem, dog er de to destinationer eksklusive på to meget forskellige måder!

Jeres rejse starter i millionbyen, Dubai - byen hvor alting er muligt, intet er for stort, intet er for dyrt, og slet ingenting er for luksuriøst. Dubai gør i sandhed indtryk, og der er seværdigheder nok at tage billeder af til at fylde kameraets hukommelseskort op. Kunsten er nok mere at begrænse, hvor meget man vil nå at se. Hvad end det er verdens højeste bygning, de uanede mængder af imponerende skyskrabere, de utrolige shoppingcentre, de lækre strande, imponerende hoteller, "Palmen", ørkenen der omringer byen, eller havnen og de mange yachts.... 

I Dubai garanterer vi, at I ikke løber tør for ting at tage jer til... Vi kan også anbefale at tage på vores city-tour, hvor I får en indblik i Dubais historie, når I skal besøge den gamle bydel, der er noget af en kontrast, til dét Dubai er mest kendt for.

Fra Dubais utrolige og imponerende bybillede går turen videre til paradiset, Maldiverne.

I har nok set billeder fra Maldiverne, og de taler virkelig for sig selv. Hvem vil ikke gerne stikke fødderne ned i det kridhvide, silkebløde sand i skyggen af palmerne med en kold drink, mens man venter på den næste tur i det krystalklare turkise hav.

Man kan fristes til at tro, at farverne på billederne er snyd. Det er de ikke... Billederne viser præcist, hvor smukt og bounty-agtigt Maldivernes øer i virkeligheden er... og man kan godt blive en smule overvældet, når man ankommer, og have brug for at nive sig lidt i armen. Men det er god nok - Maldiverne er i sandhed et paradis på jorden!

Nyd de lange, brede kridhvide strande, hvor blide bølger, roligt slår op, og palmerne svajer i vinden. Nyd det lækre poolområde på hotellet, slap af på stranden, tag en dukkert, eller tag på en snorkeltur i det krystalklare vand.

På Maldiverne kan man virkelig skrue HELT ned for tempoet og bare nyde at være.

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Dubai

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.