Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

FORMEL 1

Formel 1 rejse til Singapore

  • Racerløb i byens eksisterende gader
  • Verdens reneste storby, og velafviklet Formel 1 løb
  • Kombinér nemt storby, motorløb og nogle af verdens bedste strande
  • Måske den bedste samlede Formel 1 oplevelse man kan få!

 

"Det hele går op i én højere enhed. Byen, seværdighederne, motorløbet, vejret, maden, koncerterne, stemningen og så muligheden for nemt at kombinere det hele!"

Ture og udflugter

Se alle  

Marina Bay Street Circuit

Det betegner det spændende nat- og gadeløb i Singapore, hvor der køres rundt om Marina Bay. Banen åbnede i 2008, og har hvert år siden lagt bane til Singapore Grand Prix™. Banen var den første racerbane til at hoste et Formel 1 natløb, og det er stadig en helt utrolig oplevelse at iagtage (og mærke suset fra) de utrolige biler køre i mørke - på en fuldt oplyst bane, uden skygger! Racerbanen er en af de teknisk sværeste baner, der er, med 24 sving på dens 5.065 meter lange bane. Når Formel 1-kørerne racer, er de tit blot få centimeter fra betonvæggene, og der er næsten altid garanti for et besøg af en Safety Car – rent adrenalin-kick at opleve dette Formel 1 Grandprix! 

Ta' konen med (eller hvem du synes...) og nyd en lækker badeferie

Man kan sagtens kombinere en spændende rejse til storbyernes pragteksemplar Singapore, med et ophold på et lækkert hotel centralt i byen, krydret med et fantastisk Formel 1 løb (Singapore Grand Prix™) og så slutte rejsen af med lækker badeferie enten i Malaysia eller på Bali. Begge steder er nemme at komme til fra Singapore. Og når du alligevel befinder sig på den anden side af jorden, hvorfor så ikke få mest muligt ud af det! Det gør vi altid! 

Hotellet vi ofte bruger i forbindelse med Formel 1 rejserne ligger i gåafstand fra Formel 1 Grandprixets racerbane, og er derfor det perfekte sted at blive indlogeret. Der er blot 5 minutters gang fra hotellet til metroen, er det RIGTIG nemt at komme til og fra banen. På den måde giver det dig de bedste muligheder for at udnytte tiden til at udforske Singapore by under dit besøg.