Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

FORMEL 1

Formel 1 & Singapore

Der er afgang fra Kastrup Lufthavn tirsdag d. 27 september 2022. Ved ankomst i Singapore bliver I kørt direkte til jeres hotel, Hotel Boss Singapore, der er placeret centralt i byen. Hotellet er jeres "base" under hele jeres ophold, og det ligger helt ideelt i forhold til at komme rundt i byen og ikke mindst frem og tilbage til Formel 1 banen.

Der er blot 5 minutters gang fra hotellet til metroen, hvilket gør det RIGTIG nemt at komme til banen. Logistikken er - som alt andet i Singapore - nem, overskuelig og smooth. Det er mange mennesker der samles til det præstige fyldte Formel 1 løb, men det mærkes nærmest ikke, når rammerne er så velorganiserede som de er i Singapore. 

Den centrale beliggenhed af jeres hotel gør at I helt selv kan tilpasse hvor ofte og hvor længe I vil besøge banen, og dermed hvilke løb I ønsker at se. I er ikke afhængig af nogen bestemte transfers, og kan bestemme både mængden af motorsport og opdagelser i byen, præcis som I ønsker det. 

Formel 1 Træning starter allerede fredag, så allerede her starter det, I egentlig er kommet for – Formel 1 programmet!

Hvad byder Formel 1 programmet for 2021 Singapore Grand Prix™ på? Se det fulde program i fanen med det detaljerede program for både fredag, lørdag og søndag. Der er hjemrejse fra Singapore lufthavn mandag aften den 3. oktober 2022.

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Formel 1 - Singapore

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.