TPL_UNIQUETRAVEL_STICKY_TEXT_TOP

Formel 1, Singapore & Tioman

Der er afgang fra Kastrup Lufthavn tirsdag d. 27 september 2022. Ved ankomst i Singapore bliver I kørt direkte til jeres hotel, Hotel Boss Singapore, der er placeret centralt i byen. Hotellet er jeres "base" under hele jeres ophold, og det ligger helt ideelt i forhold til at komme rundt i byen og ikke mindst frem og tilbage til Formel 1 banen.

Formel 1 bilerne kører allerede deres træning fra fredag, og I forbliver selvfølgelig indlogeret på Hotel Boss Singapore i alle 4 nætter. Hotellet er den perfekte indlogering og beliggenhed i forhold til Marina Bay Street Circuit, hvor Formel 1 løbene og 2022 Singapore Grand Prix™ finder sted – der er blot 5 minutters gang til metroen, hvilket gør det RIGTIG nemt at komme til banen.

Se det fulde program for 2022 Singapore Grand Prix™  i fanen "PROGRAM". - BEMÆRK, opdateres løbende.


Når torsdag, fredag, lørdag og søndag er veloverstået med en pasende mængde storby, seværdigheder, hurtige og larmende biler, masser af adrenalin, spændende racerløb og festlige koncert - så er det tid til at komme heeeeelt ned i gear med nogle dages afslappende badeferie.

Mandag den 3. oktober fortsætter jeres rejse til Tioman, hvor I indlogeres i 6 nætter på det lækre Tunamaya Beach & Spa Resort i deres Rainforest Villa.

Den lille ø, Tioman, byder på massevis af øde, bountystrande, krystalklart vand og rig, frodig vegetation. Det betyder, at der er masser af plads til at slappe af og bade. Der er koralrev og farverige fisk man kan udforske med snorkel – og spændende trekkingruter i øens jungle.

Efter 6 nætter på paradisøen, Tioman, går turen tilbage mod Singapore, hvorfra I flyver hjemad igen søndag den 9. oktober.

 

Dette er et rejseforslag, og det kan selvfølgelig tilpasses jeres ønsker og behov. Det er blot at fortælle os, hvad I OGSÅ godt kunne tænke jer at nyde og opleve.

 

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Formel 1 - Singapore