Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 Læs mere

FORMEL 1

Formel 1 rejse til Hanoi

  • Første Formel 1 løb nogensinde i Hanoi!
  • Gadeløb... i Hanoi... alene det får vores opmærksomhed, når man kender gaderne i Hanoi.
  • Hvis du både vil opleve noget enestående motorsport, og noget enestående kultur.
  • Du tilføjer let nogle af Vietnams bedste oplevelser, til din Formel 1 rejse. Alt-i-én-rejse! 

 

"Vi har besøgt Hanoi masser af gange. Et fantastisk sted. Og at der skal afholdes Formel i gaderne er blot endnu en årsag til at rejse hertil!"

 

Grib chancen, og sørg for ikke at snyde dig selv

Hanoi er nok en af de mest kaotiske byer i Asien, men også klart en af de mest autentiske! Der er sort af scootere på alle gader og stræder, og de kører alle med mottoet "alt kan være på en scooter". Om det er 10 høns eller et køleskab, det er lige meget! Og for det ikke skal være løgn, så går man ikke så meget op i trafikregler. De opfinder deres egne. Løbet bliver kørt i centrum af den travle storby, på en spændende bane gennem Hanois gader. Det er en bane, der med sikkerhed vil både udfordre og underholde både deltagere og tilskuere!
Derfor bliver det en KÆMPE oplevelse når en af Asiens travleste og mest kulturrige hovedstæder danner ramme om Formel 1 Grand Prix for første gang nogensinde. Det skulle have været i påsken 2020, men det satte corona desværre en stopper for. Vi håber derfor at de får muligheden igen i 2021 - selvom det endnu ikke ligger helt fast i 2021-programmet. 

Vi har stor erfaring med at arrangere rundrejser til Vietnam og Formel 1 løbet i Vietnam lægger helt naturligt op til, at man kan kombinere denne oplevelse, med nogle af de mange andre ting landet har at byde på – om det er badeferie, trekkingture, Halong Bay, lækre Eco Lodges, lokalliv og stammelandsbyer. Mulighederne er mange, og vi kan hjælpe med det hele.

 

Ture og udflugter

Se alle