Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

BESTSELLERS

Koh Samet, Koh Kood & Koh Chang

Jeres rejse starter på øen Koh Samet. Øen ligger kun 2,5 time fra Bangkok, og er et rigtig godt sted at starte sin rejse!

Vi anbefaler, at I bevæger jer lidt væk fra turistområdet midt på øen, og tager mod enten nord eller syd. Her finder I virkelig et ægte paradis! Strandene er virkelig gode og på ingen måde overrendte, så det er nemt at finde et lille sted for sig selv. Her får I virkelig den autentiske følelse af at være på en paradis-ø!

I kan også tage ud og udforske Koh Samet på enten scooter eller en af de traditionelle songthaews, så kan I nå længere omkring og få opdaget flere dele af den smukke ø, end ellers!

Fra Koh Samet hopper I videre til næste thailandske paradis-ø, Koh Kood. Koh Kood er en fredelig og afslappet ø, som endnu ikke er overrendt af turister, og kan kun prale af nogle få resorts.

Her står tiden stille, og det lader man den gøre. Vores kunder ELSKER dette sted - og det samme gør vi! Strandene er gode, og noget af det fedeste I kan gøre, er at leje en scooter og tage rundt og opleve øen. Husk håndklæder, så I kan smide jer på en af de mange strande, I kommer forbi. Det er nemt selv at køre rundt på øen på scooter. Der er ikke mange veje på Koh Kood, og heller ikke mange biler, så man kan køre rundt i sit eget rolige tempo og bare nyde vejret, omgivelserne og stemningen. Alt i alt, er det et fantastisk sted at nyde livet!

Koh Chang er stadig charmerende på den lokale måde, men trods alt tilbyder øen lidt flere muligheder for restauranter, butikker, resorts og ikke mindst spændende udflugter.

Midten af øen er dækket af frodig jungle, og der er flere udflugter, der giver jer mulighed for at udforske det eksotiske plante- og dyreliv. Tag på guidet trekking i junglen, på spændende sejlture, på ø-hop til de omkringliggende bounty-øer eller tag ud og besøg det lokale elefantreservat og hjælp dem med at fodre og bade de store dyr.

Og så skal vi ikke glemme at nævne øens smukke strande med silkeblødt sand og smukt azurblåt hav! 

På denne rejse får I altså lidt af det hele - og ALT DET GODE!

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Thailand

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.