Menu
Forside/Rejsemål/USA

Rejser til USA - Oplev USA på dine vilkår

Er du til shopping i metropolistiske New York, charmerende strandpromenader i Californien eller vidunderligt vildtliv i Florida? Med Unique Travel som din rejsepartner behøves du ikke nøjes med én af delene - vi skræddersyr en kør-selv-ferie til dig.

Vi elsker USA, og vi elsker at vise landets unikke, historiske og spændende seværdigheder frem for dig og dine medrejsende. Vi har derfor samlet en række rejsepakker, som alle hver især viser sin særlige side af USA frem på bedste vis - uanset om du rejser alene, med kæresten, med børn eller hele familien.

Til hver af vores pakker følger en udførlig beskrivelse af rejsen, så du har mulighed for at tilpasse din rejse. Husk, at vores rejsepakke blot er et udgangspunkt til inspiration. Du kan hos os selv til- og fravælge ture og destinationer, alt efter hvordan det passer dig bedst. Fortæl os om dine behov, og så sammensætter vi en uforglemmelig rejse til mulighedernes land.

Vi hjælper dig med fly, billeje og hotel, og du kan via vores komplette dag-til-dag guide på dansk konstant være på forkant.

Skal vi finde kør-selv-rejsen til dig?

 

Hvad skal rejsen indeholde?

Hvor lang tid ønsker I at være afsted?

Der er desværre ingen rejseforslag som matcher dine valg.