Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

ZANZIBAR

Deluxe Safari i Serengeti & Ngorongoro Crater og Zanzibar

Dag 1: Ankomst til Kilimanjaro Airport og privat transfer til Planet Lodge Arusha

Vi overnatter på Planet Lodge Arusha - en smuk grøn oase lidt udenfor Arusha.

De små hytter ligger spredt mellem bananpalmer, velplejede græsplæner og blomster. Hver hytte har sin egen skyggefulde terrasse. Poolen er omkranset af natursten og liggestole, hvor I kan slappe af med en kold øl, når I lander efter jeres lange flyrejse.

Dag 2: Ngorongoro krateret - med garanti for at se vildt

Vi starter safarien med et besøg i Ngorongoro krateret. Her finder I verdens tætteste bestand af store dyr. Der lever omkring 20.000-30.000 gnuer, zebraer, gazeller, næsehorn, løver, flodheste, bøfler og elefanter i krateret. Kombinationen af frodig regnskov, en stor savanne og sletter dækket af hedelandsskab giver de ultimative vilkår.

Oplev 'The big five' - løven, leoparden, næsehornet, elefanten og bøflen - i deres naturlige omgivelser i den frodige og dyrerige krater.

Krateret kaldes for menneskenes vugge. Her er fundet 3,6 millioner år gamle fodspor. Området er så unikt, at det i 1979 blev optaget på UNESCOs liste over verdensarv.

Vi overnatter på Rhino Lodge, der ligger få hundrede meter fra kraterkanten. Fra værelsernes private verandaer er der en smuk panoramaudsigt ud over bjergskoven og det fjerntliggende Mount Oldeani. Elefanter, bøfler og vandbukke kommer tæt på hytterne. De store dyrs tilstedeværelse kan nydes fra verandaen.

Værelserne har eget badeværelse, et soveværelse med en komfortabel dobbeltseng og lille brændeovn, der holder holder værelset varmt og hyggeligt, når temperaturen falder her i 2.200 meters højde.

Dyk ned i den afrikanske kultur med lokale retter serveret af massaier - der gerne giver et indsigt i stammens dans og musik.

Dag 3: Serengeti nationalpark 

Vi kører videre mod Serengeti - den mest ikoniske safari-destination i hele Afrika. 

Serengeti nationalpark er et af de mest kendte parker i Tanzania. Folk fra hele verden rejser til parken for at opleve den store migration, hvor det fra april til juli vil være muligt at se den fascinerende vandring i den centrale del af Serengeti

Det er en imponerende dyrevandring, hvor 2.000.000 gnuer, 500.000 zebraer og 200.000 gazeller vandrer i enorme flokke hen over savannen i deres søgen efter frisk græs. I vandhullerne står de store dyr fredeligt skulder ved skulder. Under vandringen kælver gnuerne og zebraerne foler. Hvis i er heldige, kan i opleve, hvordan den lille nyfødte gnu kæmper sig op på benene og med det samme følger flokken på deres videre vandring.

Vi overnatter på Embalakai Autentic Camps - luksustelte med fantastisk udsigt over græssletterne. Teltene ligger i hjertet af Serengeti og er indrettet til at give den ultimative komfort med varm bruser, toilet, strøm og store komfortable senge. Siderne i teltet kan åbne helt op, så man føler, at man ligger ude midt på savannen. Der er myggenet for alle vinduer.  

Hvert telt har en terrasse med siddepladser og et bord. Læn jer tilbage med en kold øl og lyt til fuglene, der synger.

Her kan man virkelig været ét med naturen.  

Dag 4: Hele dagen i den ikoniske nationalpark Serengeti

Vi fordyber os i Serengeti nationalpark og følger den store migration på tæt hold.

Hvis I ønsker det, så er det muligt - mod ekstrabetaling - at starte dagen med en ultimativ ballonsafari.

Efter en fuldstændig fantastisk dag kører vi tilbage til vores værelser på Embalakai Autentic Camps.

Dag 5: Transfer fra Serengeti Nationalpark til Zanzibar 

Tidligt om morgenen kører I mod Seronera Airstrip i det centrale Serengeti. Den grusbelagte landingsbane ligger i hjertet af nationalparken og er omgivet af græssletten og vilde dyr. Det er eventyrligt at lette i en lille propelflyver direkte fra den simple landingsbane.  

I tilbagelægger cirka 900 km over sletter og jungler. Efter 3 timer lander I på Zanzibar.

Ved ankomst til venter jeres chauffør og kører jer til Zanzibar Pearl.

Dag 6-13: Det fuldkomne paradis på Zanzibar

Zanzibar Pearl er en perle ud over det sædvanlige. Et lille intimt kompleks, med små hvidskurede stråtækte hytter med udsigt til stranden, det azurblå vand og tropiske have.

Hytterne er elegante og bygget med respekt for traditionelle teknikker. Luksus ligger i detaljen og det mestre Zanzibar Pearl til perfektion. 

Deluxe Pearl Suite kombinerer den afrikanske ånd og moderne rene linjer. Den store komfortable dobbeltseng med myggenet er placeret, så naturen og den smukke solopgang bliver budt indenfor i sengen. Der er eget badeværelse. Fra den lille private veranda er der direkte adgang til det bløde hvide sand.

Øens smukkeste solopgang

Zanzibar Pearl ligger ved den hyggelige lokale landsby Matemwe på østkysten. Hotellet ligger i en 39.000 m2 uspoleret tropisk park med 250 m privat hvid sandstrand hvor den eventyrlige vegetation og de høje majestætiske palmer går helt ned til den turkisblå lagune og koralrevet. 

Det azurblå vand er varmt og helt klart. Tag snorkel og svømmefødder på og svøm ud til koralrevet, hvor farvestrålende koraler og eksotiske fisk bringer jer ind i en ny verden. 

Kysten ved Matemwe er påvirket af høj- og lavvande. Når det er lavvandet, så kan I trække jer ind til den hyggelige swimmingpool, som er trukket lidt tilbage og omgivet af palmer og små stråtækte huse.

Solopgangen ud over Det Indiske Ocean er fuldstændig fantastisk. Vi anbefaler, at I står tidligt op og går ned på stranden inden solen står op. Alt er stille mens verden langsomt vågner op til en ny dag og farvespillet ændrer sig og bliver mere intenst.

Køkkenet er en eksplosion af krydderier og smag

I køkkenet er inspireret af lokale traditioner og kombinerer talent, kreativitet og passion for øens berømte krydderier, eksotiske solmodne frugter og et væld af fisk og skaldyr.

Restauranten ved ligger helt ned til stranden, hvor I kan nyde den storslåede atmosfære, lækre lokale specialiteter og en ægte a la carte-menu i fusionsstil.

Om dagen byder beach baren på forfriskninger og om aftenen åbner den op for den hyggelige afrikanske atmosfære med musik og drinks under åben himmel.

Nærværende og autentiske oplevelser

Hyggelige timer ved strandkanten, hvor I kommer helt ned i gear. Smukke snorkelture i det azurblå klare vand. Og besøg i den lokale landsby og afrikanske atmosfære. 

Zanzibar Pearl ligger ved et af øens mest eftertragtede strande, hvor der er mulighed for at snorkle og dykke i det krystalklare azurblå Indiske Ocean.

Strandområdet og beach baren byder på afslappet stemning og hyggelige omgivelser - her kan I finde ro og fordybelse.

I landsbyen Matemwe kan I opleve den autentiske afrikanske livsstil. Farverige kvinder sidder snakkende og grinende udenfor hytterne, mens laver de mad og sysler med håndarbejde. Børnene løber grinende omkring og leger. Ved de små boder sælges lokale eksotiske frugter og velduftende krydderier. Og på stranden kommer fiskerne hjem med dagens fangst. Zanzibar Pearl opfordre jer til at udfordre de lokale til beach fodbold - men vær forberedt på kamp til stregen.

 

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere bestseller

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.