Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

THAILAND

Udforsk Koh Changs gemte skatte

Jeres engelsktalende guide vil følge med jer hele dagen, når I kommer rundt til landets smukke frodige natur, de smukke strande og helt tæt på Thailands imødekommende lokalbefolkning.

Turen starter fra morgenstunden, hvor I bliver afhentet på jeres resort. Efter guidens introduktion er første stop på turen den berømte udsigtspost over den flotte White Sand Beach – et meget smukt syn, der giver en utrolig kontrast mellem det kridhvide sand og det azurblå hav, der omgiver øen.

Herefter fortsætter turen mod den nordlige del af øen, hvor I skal besøge Koh Changs åndelige hus, der synligt udspringer fra den kinesiske buddhisme. Det bliver betegnet som det vigtigste på hele øen.

Turen går videre ned langs østkysten, hvor I skal udforske de spændende mangrove-skove i Salak Kok. I skal på en sejltur igennem mangroverne, og I kan vælge at sejle i enten de traditionelle thai-både eller kajakker.

Efter en sejltur i det naturrige omgivelser skal I til Salak Phet. Her er der et lokalt buddhistisk tempel, som guiden vil fortælle meget mere om, og I vil lære mere om den buddhistiske tro. I Salak Phet vil der blive serveret en lækker frokost, inden eftermiddagen skal bruges i Klong Son Bay – på den lækre og tropiske Shambala Beach Bar.

Baren er en af Koh Changs gemte skatte. Det er det perfekte sted til at bearbejde alle de spændende og kulturelle indtryk fra dagen. Her vil der være god tid til at bade i den lækre strandpool, gå en tur langs stranden og nyde det lækre vejr med en kold drink i hånden.

Sidst på eftermiddagen bliver I kørt tilbage til jeres hotel.

Få tilbud på udflugten Se flere ture på rejsemålet

 

Book denne udflugt

Udfyld formularen herunder, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at booke denne udflugt.

Du kan booke udflugten uanset om din rejse er arrangeret gennem Unique Travel eller ej.