Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

TANZANIA

Michamvi Sunset Resort - Badeferie i paradiset

Chwaka bugten er billedskøn og uberørt af turismen. Stranden er helt fantastisk med det hvide sand og azurblå hav. Træerne vælter næsten ned i det smukke vand. Her kan I finde ro og tid til fordybelse.

Michamvi Sunset Resort er et lille privatejet resort med en skøn pool helt nede ved det hvide sand. Ved lavvande trækker vandet sig langt ud og i stedet bruges poolen til at blive kølet ned, når I ligger ved stranden. Ved højvande ligger vandet helt op til strandbaren.

Den tropiske have er bygget op, så der er mulighed for at finde en skyggefuld krog med hængekøje eller I kan smide jer i det varme sand på stranden. 

Ejerne gør en ære i at give gæsterne en personlig oplevelse af stranden og kulturen. Morgenmaden og frokosten bliver serveret på terrassen helt ned til det azurblå vand. I den autentiske strandbar serveres kolde drinks og om eftermiddagen hjemmebagt kage. Om aftenen bliver maden serveret forskellige steder. Mellem træerne, ved poolen, ved et bål på stranden eller med kulturel underholdning.

Hotellets placering ud til bugten gør, at I kan opleve den smukkeste solnedgang fra terrassen og stranden. Solens sidste stråler kaster et helt specielt lys ud over havet og træerne. Nattens dæmpede lyde tager over og der falder ro på.

100m fra resortet ligger en meget hyggelig lokal beachbar med musik og fantastisk stemning. Nyd en kold øl eller et dejligt måltid ved vandkanten, eller et besøg på en af de lokale "rasta-barer" (Sagando eller Milele) i landsbyen.

Værelserne er store, lyse og luftige og er optimale til børnefamilier. Alle sengene er med myggenet. Værelserne nede ved jorden har sin egen lille forhave, mens værelserne på første sal har sin egen balkon. Der er havkig fra alle husene. 3 værelser ligger helt ned til stranden.

Michamvi Sunset Resort inviterer til fantastiske oplevelser med windsurfing, snorkling og kanosejlads. Hvad med en autentisk sejltur i solnedgangen med en lokal dhow, deres små fiskerbåde eller en tur op langs floden.

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere bestseller

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.