Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 Læs mere

SEYCHELLERNE

Heldagstur til Marine Park

I bliver hentet på jeres hotel om morgenen, efter morgenmaden, hvorfra turen går mod Victoria havn og Marine Charter. Sejlturen går roligt langs bredden af Mahé, hvor I kan nyde de smukke omgivelser, det rolige vand og den lune brise.

Så snart I når til den lokale marinepark, er det bare med at gøre klar med snorkel og maske – så I kan komme ned og udforske livet under det klare vand med de rolige bølger. Under vandet gemmer sig både farverige koraller og massevis af små tropiske fisk, der svømmer rundt imellem både jer og korallerne.

Mens I snorkler rundt i overfladen, er der mulighed for at give fiskene lidt mad, så I kan komme helt tæt på dem, og se hvordan de puffer rundt for at få noget at spise. Nyd de mange farver, der omgiver jer i vandet, og tag en rolig svømmetur omkring revet.

Der vil undervejs på dagsturen også være stop ved en eller to små øer, hvor I kan slappe af på bounty-strandene, eller snorkle inde fra bredden for at se, hvad der gemmer sig af liv. På øen bliver der også serveret en lokal frokost.

Få tilbud på udflugten Se flere ture på rejsemålet

 

Book denne udflugt

Udfyld formularen herunder, eller kontakt os på [email protected] eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at booke denne udflugt.

Du kan booke udflugten uanset om din rejse er arrangeret gennem Unique Travel eller ej.