Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 Læs mere

SEYCHELLERNE

Kæmpeskildpadder og ø-hop

I bliver hentet på jeres hotel om morgenen, hvorfra I bliver kørt til den havn, hvor jeres cruise-båd venter.
Herfra går sejlturen på det klare, turkise hav mod første stop – Cousin Island. Her skal I på en rolig gåtur ind på øen, omgivet af frodige planter – omgivelserne er virkelig smukke! I kommer også forbi en lokal frugtplantage, hvor I kan se, hvordan det daglige arbejde er.

BEMÆRK: Kun stop på Cousin Island på heldagsturen. Halvdagsturen starter på Curieuse Island.

Næste stop på turen er Curieuse Island – I sejler videre mod ”skildpadde-øen”, et klart MUST-SEE, når man er på Seychellerne. De utrolige og kæmpestore dyr findes ingen andre steder, og det er en fantastisk oplevelse at mærke deres rolige væsen, som de bevæger sig rundt på øen blandt menneskerne.

Gåturen går gennem mangrove, forbi et museum om omkring de klippede sider af øen, inden I når frem til der, hvor skildpadderne holder til. I får masser af tid til at tage på opdagelse på øen og få taget en masse billeder med de majestætiske dyr.

På heldagsturen vil der blive serveret en frokost på Curieuse Island, inden turen går videre mod sidste stop.

Turen afsluttes ved den lillebitte ø, Saint Pierre. Her vil der være tid til ”fri leg” – hvor I kan tage på opdagelse i undervandslivet omkring den lille ø, med snorkel, eller I kan slappe af på de lækre strande.
Vandet er helt klart, og det er svært ikke at blive fristet til en lille dukkert – eller af de fisk man kan se, allerede som båden stille sejler tættere på øen.

Efter en times tid med snorkling, badning og afslapning på Saint Pierre er det tid til at vende snuden tilbage mod hotellet.
Få tilbud på udflugten Se flere ture på rejsemålet

 

Book denne udflugt

Udfyld formularen herunder, eller kontakt os på [email protected] eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at booke denne udflugt.

Du kan booke udflugten uanset om din rejse er arrangeret gennem Unique Travel eller ej.