Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

SEYCHELLERNE

Rejser til Seychellerne

  • Garanti for varmt vejr (27-32 grader året rundt) 

  • Gå rundt blandt gigantiske kæmpe-skildpadder

  • Kridhvide sandstrande og "bløde" klipper

  • Fantastiske vandre- og trekkingture i frodig natur

 

"Seychellerne er en blanding af frodig natur, bountystrande, luksus..., og afslappet Bob Marley stemning"

Populære rejseforslag

Se alle rejser til Seychellerne

Ture og udflugter

Se alle  

 

Billige rejser til Seychellerne

Alt er selvfølgelig relativt, men det behøver i hvert fald ikke at koste spidsen af en jetjager at holde sin ferie på paradisøerne. Én af de fede ting ved netop Seychellerne er, at det henvender sig til forskellige rejseformer, og til forskellige feriebudgetter.

Tæller man hele øgruppen med, så består Seychellerne faktisk af 115 øer, vest for Afrikas kyst. Det er dog primært de 3 største øer, Mahé, Praslin og La Dique som de fleste tilbringer deres tid. Og med god grund. Alle 3 øer er forskellige fra hinanden, og har alle noget særligt at byde på. Desuden tillader landets myndigheder kun en begrænset mængde turisme, og der er derfor god mulighed for at finde strande og skjulte paradis-spots - som du kan have helt for dig selv! Det lyder ret lækkert, ik? Det er det også, vi er selv meget begejstrede for Seychellerne.  

Og som om det ikke skulle være nok (vi var i hvert fald hurtigt overtalt), så kan det endda gøres til overkommelige priser!

Skal din rejse til Seychellerne være eksklusiv eller prisvenlig

Den eksklusive og dyrere rejse:

Seychellerne er kendt for eksklusivitet, luksus og dyre hoteller, og det er oftest den forventning man har, hvis man overvejer en rejse til Seychellerne.
Det er klart at skal det være eksklusivt og luksuriøst, så er prisen for det også højere. Til gengæld kan man også forvente service på et meget højt niveau, og ren luksus hele ferien – her mangler der ingenting. Ofte er der tale om ganske store hoteller med en masse faciliteter. Nyd maden, nyd omgivelserne, nyd at blive vartet op, nyd at forkæle dig og din rejsepartner med noget ganske særligt. For det kan Seychellerne. 
 

Den mere prisvenlige (og børnevenlige rejse):

Man kan som alternativ til store luksuriøse hoteller, vælge at blive indlogeret på små hyggelige guesthouses. Der findes et væld af dem, og flere af dem tilbydes som ”self-catering”. Det betyder at man som minimum har et lille the-køkken og et køleskab til rådighed, på de som regel meget rummelige værelser.
Hvis man selv smører en hurtig sandwich til frokost og laver et nemt måltid til aftensmad et par dage, så er der en hel del penge at spare! Og så er det en facon som ofte passer børnefamilier fremragende. Ikke nødvendigvis selve madlavningen, men letheden ved at have et køleskab, og kunne lave mad eller sandwich når der er behov for det. Det er vores egen erfaring i hvert fald!

Indlogeringen på guesthouses er væsentlig billigere end hotellerne, og mange steder er morgenmad oftest inkluderet i prisen, så man kan starte sin dag i ro og mag med et veldækket morgenbord. Nyder man at bo på mindre resorts, mere autentisk og med en mere hyggelig stemning, så er guesthouse-løsningen bedre. Personligt var vi ret vilde med det!

Vi hjælper selvfølgelig gerne med at vælge de rigtige steder, der passer til dine forventninger. Og som ligger bedst muligt i forhold til sæsonen du ønsker at rejse i...
Gå gerne på opdagelse i vores rejseforslag - find inspiration til din rejse - og lad os sammen skræddersy rejsen som du ønsker!