Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 Læs mere

Rejser til Østrig

  • Et absolut natur paradis for alle aldre
  • En aktiv og afslappende ferie - på én og samme tid. Du bestemmer fordelingen...
  • Blomstrende altaner, ternede duge, schnitzel og milky-way køer på bjergene
  • Frisk luft, pulsen op, pulsen ned, fryd for øjet - og dit kamera. Det lover vi!

 

”Vores ferier skal helst oplade vores indre batterier - og det kan en ferie i Østrig! Frisk bjergluft og tyrolerstemning, gør noget ved både humør og energi!"

 

Østrig er for hele familien

De fleste ved hvordan Østrig ser ud om vinteren, og mange har også besøgt landet på den tid af året. Men ikke mange tænker over den kæmpe forvandling der sker når varmen, solen og sommeren forandrer Østrig til et rent naturparadis, fuld af oplevelser, aktiviteter og frisk bjergluft. Dertil skal lægges en fantastisk gæstfrihed og alpestemning, der gør, at du føler dig tryg, hjemme, afslappet.

Østrig er et land du skal besøge hvis du vil opleve en natur der kan tage pusten fra dig, alene ved at kigge på den. Her findes endeløse dale og krystalklare søer der er som taget ud af et postkort. Floder der snor sig mellem bjergene, igennem små landsbyer og på vejen forenes med de mange vandfald der ses fra bjergtoppene. Det er natur af den mest betagende slags - så langt øjet rækker.

Find roen og en nærmest meditative stemning ved en stille sø, hvor bjergene spejler sig i den krystal klare overflade. Tag en kølig dukkert, smid dig i det høje græs, nyd en kop kaffe og udsigten, og lad børnene gå på opdagelse i de mange forlystelser såsom naturlegepladser, vand-veje og meget mere, der ofte findes oppe i landskabet.

Det energi-boost man får, kan bruges på nogle af de utallige aktiviteter i bjergene. Mountain kart og Rodelbahn er god underholdning for de fleste både børn og voksne. Mountainbike er lige så udbredt om sommeren som ski er om vinteren. Her findes både øve-baner, og ruter for begyndere og øvede. Og hvis man bare vil sidde og nyde solen og omgivelserne fra en restaurant på bjerget, så er der selvfølgelig også mulighed for dette. Snyd ikke dig selv for lækre lokale retter fra det Østrigske køkken.

Østrig er for alle! Unge, ældre, børnefamilier. Punktum. Her er alt hvad du skal bruge for at kombinere en aktiv og afslappende ferie, i nogle af verdens smukkeste omgivelser. Og synes man at sommerferien skal kombineres med sol- og badeferie, så ligger Italien ikke langt herfra. Du bestemmer selv fordelingen, for du kan få det hele. Kombinationen af Østrig og Italien er et populært valg blandt både børnefamilie og par.

Kør-selv i egen bil fra Danmark, lej en bil til turen, flyv et stykke af vejen så du nøjes med en kortere køretur. Vi laver rejsen så den passer til jeres ønsker.

Populære rejseforslag

Se alle rejser til Østrig

Ture og udflugter

Se alle