Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

MAURITIUS

Sands Suites - Lidt mere luksus og forkælelse

Sands Suites Resort & Spa ligger i en beskyttet lagune med en smuk udsigt ud over det store Indiske Ocean og direkte adgang til det bløde gyldne sand og varme turkisblå hav. Bag hotellet danner række bjerge, Le Morne Mountains, og grønne områder med træer og en international golfbane et smukt frodigt baggrund. 

Fra stranden og jeres værelse kan i nyde de smukke solnedgange, der med sine smukke intense farver byder aftenen velkommen.

Personalet er dedikeret og opmærksomme. Resortet er vurderet som 4-stjernet superior. Men deres mål er, at give jer en 5-stjernet oplevelse.

Børnene er velkomne

Havet er roligt, varmt og vandet er helt klart. En perfekt strand til børnene, som kan få timer til at gå med at bygge sandslotte og lege i vandkanten, mens i nyder livet i en liggestol.

Der er en gratis kidsclub, hvor børnene kan finde andre børn at lege med. Professionelt personale hjælper børnene og laver hyggelige aktiviteter med dem.

Der er flere aktiviteter, som børnene vil elske. Tag dem med ud at svømme med delfiner book et jungleeventyr i La Vanille Crocodile Park eller udforske havet i en blå safari-ubåd. Resortet har samlet en række oplevelser, som er specielt interessante at opleve med børn.

Værelse med udsigt ud over den azurblå lagune

Fra jeres balkon har i den smukkeste udsigt ud over palmerne og lagunen. Slap af i de smukke komfortable træmøbler og nyd brisen. Store gulv til loft vinduer sørger for et naturligt lysindfald i værelset. Ved vinduet er der en behagelig sofagruppe og bagerst i værelset en stor komfortabel dobbeltseng. Badeværelset er indrettet med badekar og bruser. 

I er omgivet af skøn luksus - træ, marmor, eksklusive behagelige møbler og lyse farver.

Mad med karakter

Kvaliteten af køkkenerne lever op til deres '4 stjerner superior' koncept. Fremragende kokke tryller med friske lokale råvarer. I de tre karakterfulde restauranter, kombinere retter fra hele verden med en afslappet atmosfære.

Strandbaren er samlingsstedet både gennem dagen, hvor kolde øl og friskpressede juice nydes under de skyggefulde parasoller - og om aftenen hvor der serveres eksotiske cocktails under den store stjernehimmel og et band spiller hyggeligt jazzet musik.

Aktiviteter for hele familien

Stranden og det varme klare vand lægger op til hyggelige og sjove timer på havet. De fleste af aktiviterne er inkluderet i prisen. Tag en tur op langs kysten i en kajak eller paddleboard og tag familien med ud på en vandcykel eller en lille båd med glasbund.

Børnene kan få flere timer til at gå med at snokle rundt og udforske det eksotiske liv under havoverfladen.

For de større børn og voksne er der også adgang til surfing.

På land kan i udfordre hinanden på tennisbanen, bordtennis eller på beachvolleybanen.

Ønsker i at komme helt ned i gear, så kan i deltage i yoga på stranden. I spacenteret kan  nyde en afslappende spa-behandling eller få en lækker hammam-oplevelse.

5 minutter fra resortet ligger Tamarina Golf-banen. Den 18-hullers mesterskabsgolfbane er designet af Rodney Wright og er en af de smukkeste og mest tekniske på øen. Banen ligger i en 106 hektar stor park med en betagende udsigt over Rempart Mountain og Tamarin Bay.

I receptionen kan de hjælpe jer med at booke aktiviteter udenfor resortet. Hvis I ønsker at komme ud at opleve øens skjulte perler, så står resortets professionelle chauffører klar til at hjælpe jer - de er lokale eksperter og vil elske at vise jer rundt og fortælle om øens historie og små spændende anekdoter.

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere bestseller

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.