Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

MAURITIUS

Lagoon Attitude - Lækker badeferie kun for voksne

En ultimativ parferie på et hotel uden børn. Her er der områder med absolut ro, hvor I kan koble af med en god bog eller dase i den varme sol. Den nordlige del af Mauritius er et paradis for vandsport - kombiner den afslappede atmosfære med surfing, kitesurfing, dykning eller snorkling. Lagoon Attitude er 4-stjernet luksus med et hjerte, der banker for naturen og havet. Når i bor her, så er i med til at gøre en positiv indsats for miljøet og økologien.

15 min fra Lagoon Attitude ligger den travle by Grand Baie, hvor i kan shoppe og sidde på en fortorvscafe og nyde pulsen af byen og lokalbefolkningens hverdag.

Moderne værelser med et touch af havets azurblå

Værelserne er moderne indrettet med respekt for de mauritiske traditioner. Indretningen er holdt i hvide farver kombineret med tekstiler i havets azurblå toner, lokal brugskunst og naturlige materialer. Vægbeklædninger i rattan, træmøbler og tekstiler med naturlige materialer giver et lille boheme-touch.

Gennem de store gulv til loft vinduer falder lyset direkte ind på den store komfortable dobbeltseng. Badeværelserne er holdt i lækre materialer og lyse farver.

For at opfylde deres miljøansvarlige forpligtelser er meget af indretningen lavet af genbrugsmaterialer og flere af møblerne er bygget af lokale håndværkere. Airconditionen slukkes automatisk, når dørene åbnes.

En perfekt balance mellem ro og action

Hotellet ligger ud til en stor azurblå lagune på den nordlige del af øen og er et paradis for natur og havelskere.

Vandet er dejligt varmt og lægger op til at udforske kysten i en kajak/paddleboard eller fordybe jer i det eksotiske liv under havoverfladen med snorkel og svømmefødder.

Begynd dagen med yoga i den friske morgenluft og afslut med storslåede katamaranudflugter.

Oplad batterierne i den frodige og beroligende atmosfære i spaafdelingen, POZ, hvor de traditionelle mauritiske behandlinger løsner spændinger i kroppen.

Der er 3 pools, hvor I kan blive kølet ned eller slappe af ved poolbaren.

Beliggeheden ud til den store lagune og den nordlige kyststrækning lægger op til lidt mere action. Ude i lagunen er der vind til at surfe og kitesurfe. 

Det Indiske Ocean er en perle, når det kommer til dykning. Øen er omgivet af eksotiske fisk, farverige koralrev, delfiner, kæmpe skildpadder og hajer.

Restauranter, barer og fest

5 restauranter sørger for forskellige oplevelser, atmosfærer og lækkert mad, der passer til jeres smagsløg. Alle køkkener tilbereder maden med friske lokale råvarer dyrket af familien Mayaven, som er den lokale partnerlandmand. De exceptionelle gode kokke formår at trylle med råvarerne og krydderierne og serverer retter i verdensklasse.

Om dagen sørger barerne for strandstemning og afslappet musik. Om aftenen er der mulighed for, at deltage i livekoncerter og DJ-underholdning ved strand- og poolfester.

Økologi og miljøbevidsthed

Lagoon Attitude er Travelife Gold-certificeret for dets bæredygtige sociale og miljømæssige tankegang og tiltag.

Upcykling, opsamling af plastik i havet, nul-engangsplastiskpolitik og bevidste valg omkring miljøet og forbrug er en del af hverdagen på hotellet.

Derudover har de skabt et uddannelsescenter, Marine Discovery Centre, som er dedikeret til bevarelsen af det marine økosystem.

I er velkomne til at besøge uddannelsescenteret og møde det engagerede team af forskere, der gladelig deler deres passion for havet. Deres arbejde består i at studere og bevare rigdommene i den mauritiske lagune gennem informations-, uddannelses- og oplysningsaktiviteter af både turister og lokalbefolkningen.

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere bestseller

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.