Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

MAURITIUS

Mauritius – Hotel Coin de Mire Attitude

På den nordligste del af Mauritius finder du det lille intime hotel, Coin de Mire Attitude. Hotellet ligger meget tæt på en smuk strand med helt klart turkisblåt vand – man skal kun lige over vejen. Udsigten ud over den majestætiske klippeformation Coin de Mire er et af de smukkeste på Mauritius. 

Den grønne vegetation og palmerne går helt ned til vandkanten. På stranden er der en lille strandbar, hvor du kan få en dejlig forfriskning. Her er tænkt på alle de små detaljer, og hvordan de kan hjælpe gæsterne med alt det de har brug for. 

Hotellet er bygget i en smuk tropisk have med blomster, træer og palmer. Overalt er der små hyggelige kroge. Komplekset er holdt i den oprindelige mauritanske stil med naturmaterialer og inventar lavet på øen. De to pools er bygget ind, så de passer til det organiske byggestil og den tropiske have.

De lækre værelser vender ud til haven. Her kan du sidde på din egen lille terrasse og nyde atmosfæren. Værelserne er ligeledes holdt i naturmaterialer og lyse farver. 

Komplekset byder på to pools, tennis og en lille spa-afdeling. Der er mulighed for at låne stand up paddle boards, kajakker eller vandcykler. Til børnene er der en mini-club, hvor de kan deltage i flere fantastiske aktiviteter i løbet af dagen.

Attitude hotellerne kører konceptet 'Positive Impact'. De gør rigtig meget ud af at beskytte miljøet og hjælper og støtter lokalbefolkningen.

Ligeledes ønsker de, at du får et stort indsigt i den mauritiske livsstil. De inviterer dig ind i deres liv. Kom hjem og besøg en familie, tag på små hyggelige ture arrangeret af de ansatte, der ønsker at vise deres favoritsteder, eller deltag i dans og madlavning.

Mauritius er en tropeø, der både byder på badeferie i det rolige lagune-agtige vand og eventyr i nationalparken med vulkankrater, vandfald og floder.

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere bestseller

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.