Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 Læs mere

MALDIVERNE

Cruise og dykkerferie i Maldivernes magiske univers

Er I vilde med at dykke, så er denne rejse enestående. I bor på en båd i 7 dage og sejler rundt mellem de mest ikoniske dykkersteder på tværs af Male- og Ari-atollerne i det maldiviske øhav.

Det varme klare vand i Det Indiske Ocean giver lang sigtbarhed. Dyk side om side med kæmpe havskildpadder, mantaer og hajer og bliv fortryllet af smukke koralrev med et væld af farvestrålende fisk. 

Vi følger ikke en nøjagtig rejseplan. Vi er fleksible, så uanset hvilken tid på året I besøger Maldiverne, sørger kaptajnen og det professionelle personale for, at I får den største oplevelse.

  • Rasdhoo atol: Dyk med hammerhajer, smukke rev med farvestrålende fisk
  • Nordlig Ari atol: Grå revhajer, Maaya Thila natdykning, Flere Manta "Cleaning Stations", hvor mantaerne svømmer hen for at blive renset for parasitter
  • Sydlig Ari atol: Hvalhajer, smukke undersøiske klipperformationer
  • Sydlig Male atol: Grå revhajer, ørnerokker, stimer af fisk, smukt vragdyk
  • Vaavu atol: Smukke kanaler med magiske bløde koraller og stimer af fisk
  • Aktionfyldt natdyk med blandt andet Nursehajer
  • Nordlig Male atol: Smukke undersøiske klippeformationer

Vi anbefaler, at I er erfarne Open Water Divers eller at I tager PADI Advanced Open Water kursus ombord, da der er udfordrende dyk under 18m og flere steder stærk strøm. Uerfarne og nybegyndere vil opleve, at nogle dyk er udfordrende og kan blive bedt af krydstogtdirektøren om at springe dyk over.

Hvis I er mindre erfarne dykkere, kan det professionelle personale bede jer om at skippe nogle af de svære dyk.

Bo på båden og besøg smukke atoller

I kommer til at bo i egen kahyt. 

Til måltiderne bliver der kræset om jer med en lækker buffet, der tager udgangspunkt i friske lokale råvarer med solmodne frugter og alt godt fra havet. 

Ud over daglige dyk kommer i til at besøge flere smukke atoller med kridhvidt blødt sand, palmer og krystalklare laguner. Paradiset er fuldendt.

 

Få tilbud på udflugten Se flere ture på rejsemålet

 

Book denne udflugt

Udfyld formularen herunder, eller kontakt os på [email protected] eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at booke denne udflugt.

Du kan booke udflugten uanset om din rejse er arrangeret gennem Unique Travel eller ej.