Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 Læs mere

MALDIVERNE

Cruise på Maldivernes krystalklare hav

Cruiset på MV Yasawa Princess er et af de bedste cruises på Maldiverne for rejsende, der ønsker at opleve mange af de bedste steder landet har at byde på – både når det kommer til de lækre bounty-øer, smukke koralrev og spændende dykkerdestinationer.

På dette 7-nætters cruise skal I besøge flere små palme-øer i ægte Robinson Crusoe stil – flere af de maldiviske øer er nemlig helt uberørte og ubeboede, og I har strandene og det klare vand helt for jer selv!

Det lyder helt vildt fantastisk – og det er det også!

Foruden de ægte og ubeboede paradis-øer kommer I også forbi nogle af de lidt større øer og deres resorts, hvor I kan tilkøbe nogle af de luksuriøse goder, der tilbydes som spa, massage og andre faciliteter, hvis det ønskes, men det er også helt okay blot at slappe af i de smukke omgivelser samt udforske både land og til vand.

Der arrangeres også spændende snorkleture til jer flere af dagene, hvor I kan udforske det tropiske undervandsliv, både direkte fra de skønne strande, men også fra båden.

I skal prøve kræfter med at fiske på autentisk maldivisk vis med den traditionelle Hand Line (fiskeline med en lille vægt, krog og madding på en trommel, uden fiskestang).

Programmet er dog selvfølgelig ikke fyldt til bristepunktet med spændende aktiviteter, der vil også være rig mulighed for at slappe af og nyde både sand, strand og de smukke udsigter fra de øverste dæk på båden.

Her må vi fremhæve den vildeste solopgang og -nedgang fra skibets øverste dæk!

Cruiset er med fuld forplejning, og foruden en grill-aften på én af de fredelige strande, vil der blive serveret en stor og lækker buffet i skibets restaurant både morgen, middag og aften.

Dykning

Der er mulighed for at tilkøbe dykkerudflugter på de dage, hvor der ikke er af- og påmønstring (mandage). Dykkerturene går til Maldivernes absolut bedste dykker-destinationer, og kan bl.a. byde på:

  • Forskellige hajarter, rays (stingrays, mantarays, eaglerays osv.), skildpadder, blæksprutter og massevis af farverige tropiske fiskearter
  • Kanal-dyk, skibsvrag, wall-dives og natte-dyk

Tilvalg af udflugter

På cruiset vil der flere af dagene være mulighed for at tilvælge udflugter mod et mindre ekstragebyr. Dette kan bl.a. være:

  • Hval-hajs udflugt
  • Mantaray udflugt

 

 

Få tilbud på udflugten Se flere ture på rejsemålet

 

Book denne udflugt

Udfyld formularen herunder, eller kontakt os på [email protected] eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at booke denne udflugt.

Du kan booke udflugten uanset om din rejse er arrangeret gennem Unique Travel eller ej.