Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

MALAYSIA

Alt i én! - Storby, regnskov, ø-liv & badeferie

I lander i Kuala Lumpur hvor der ikke blot er mulighed for at få stillet shoppe-trangen, eller besøge nogle af de kendte seværdigheder - men også mulighed for at få massevis af kulturindtryk, af den helt unikke slags.

Kuala Lumpur er en mangfoldig hovedstad, og byens mange forskellige kulturer har påvirket gader, stræder og indbyggere på en helt fantastisk måde! Et besøg i eksempelvis China Town, kan bekræfte netop dette fantastiske kultur-crash der er at finde i byen - det er en helt speciel oplevelse!

Efter tre overnatninger i byen går turen videre til verdens ældste regnskov, Taman Negara, på en 3-dages tur med fuld forplejning. Her venter et væld af oplevelser og enestående natur - Malaysia gemmer på noget helt fantastisk natur, og Taman Negara er en af landets helt specielle naturfænomener.

Sejlture gennem regnskoven i longtailbåd, besøg hos stammelandsbyer, lokal mad, restauranter på tømmerflåder, et aktivt dyreliv og nye indtryk, der ikke kan sættes ord på... Det er blot nogle af de fantastiske oplevelser der venter jer!

Der vil også være trekkingture, der tager jer endnu længere ind i de frodige omgivelser, og sikrer jer, at I får et indblik i junglens liv, på allerbedste vis. Både sejl- og trekkingture vil foregå om dagen, og om aftenen – på denne måde, vil I opleve en meget store del af plante- og dyrelivet i junglen. Og selvfølgelig med en lokal guide, der kan dele historier, fortællinger og unik viden om den historiske regnskov.

Fra regnskov, jungle og storby går turen videre til Perhentian Islands. I kan vælge at bo i en privat bungalow direkte på den hvide sandstrand - her står man op til lyden af de stille bølger der langsomt skyller op på stranden.


Perhentian Islands er én af Ricko og Tildes favorit badeferie-destinationer – de har besøgt stedet intet mindre end fem gange, og planlægger stadig at tage tilbage flere gange. Det er i sandhed et skjult paradis i Asien!

Start dagen med en badetur i det klare vand, kun få meter fra jeres værelse - I kan også tage snorklemasken med, for I skal ikke langt ud fra stranden, før det utrolige undervandsliv omkring Perhentian tager over. Livet under vandet ved Perhentian kan blandt andet byde på havskildpadder og revhajer... Det er den perfekte badeferie-destination!

Jeres rejse afsluttes med 3 dage på det luksuriøse Tanjong Jara Resort - her finder I to lækre pools, prisbelønnet spa, en 5 kilometer lang, uspoleret, gylden sandstrand, spændende snorkling, og fantastiske naturoplevelser. Mulighederne er mange, og med den perfekte kombination af autenticitet og luksus, kan man virkelig nyde livet til fulde på dette skønne resort.

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Malaysia

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.