Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

MALAYSIA

Bangkok, Koh Tao, Khao Sok & Perhentian Islands

En formidabel rundrejse på hele 19 dage, med lige så mange oplevelser som der er krydderier på hylderne i det Thailandske køkken. Med afsæt i Bangkok og alt hvad der følger med en storby - af kaos, charme, shopping og spændende udflugter, som I ikke må snyde jer selv for. Bangkok er byen, der bliver ved med at give... og både oplevelser og indtryk er SÅ forskellige fra besøg til besøg! For at give jer det bedste udgangspunkt, for at få et godt indblik i byens kontraster, kultur, indtryk og oplevelser, vil vi anbefale jer at tage med på nogle af vores udflugter i byen - f.eks. vores cykeltur, Det virkelige og autentiske Bangkok eller vores Streetfood-udflugt i Bangkoks Chinatown.

Efter nogle begivenhedsrige dage i Bangkok går turen videre til det sydlige Thailand - med et lokalt nattog! Her kan man virkelig snakke om, at transporten bliver en del af oplevelsen. Nyd solnedgangen fra jeres kupé og fald i søvn til togets bumlen i jeres køjer, inden I ankommer til stationen, og skal videre med transfer og båd til øen Koh Tao.

Koh Tao er den mindste ø på Østkysten, og er især kendt for sine gode dykke- og snorkelmuligheder, med et farverigt undervandsliv og koralrev. Og det er helt sikkert noget, man bør udforske, mens man besøger den lille bounty-ø.

Den lille ø har en skøn afslappet stemning, og har formået at forene ting, der ellers sjældent hænger sammen - lækre badestrande OG koralrev, der gør stedet ideelt for snorkling. Så smid skoene, slap af på stranden, nyd det klare hav og hop i vandet med snorklemasken... 

Efter nogle rolige dage på Koh Tao går rejsen tilbage til fastlandet, og til junglen i Khao Sok. Også her vil I opleve en hel speciel ro. Ikke en stille ro, men en ro, der på trods af massevis af dyrelyde i den frodige jungle, emmer af uberørte områder og autentisk natur.

I skal bo i hyggelig hytte i toppen af junglens træer. Her er der dømt ægte naturstemning, og naturen ligger klar til at blive udforsket, lige uden for døren. Snyd ikke jer selv for en sejltur på den smukke sø, Cheow Lan Lake, med de høje kalkstensklipper eller en trekkingtur på junglens frodige stier. I Khao Sok junglen er udflugtmulighederne mange, og der er noget for enhver smag - I kan se et udpluk af vores anbefalede udflugter her.

Til sidst går turen mod den Malaysiske grænse og det tropiske paradis på Perhentian Islands - det rene barfodsparadis. Og det er da heller ikke for sjov at Tilde og Ricko er blevet ved med at vende tilbage til de to uspolerede perler i det Sydkinesiske Hav.

På Perhentian Islands står tiden stille, og I befinder jer i en helt anden verden. Her er der ikke ret meget andet at tage sig til end at nyde de smukke omgivelser, de fantastiske strande og stilheden. Og så må I selvfølgelig heller ikke snyde jer selv for at gå på opdagelse i det farverige undervandsliv, hvor I kan snorkle med både havskildpadder, revhajer og smukke koraller.

Dette sted er noget helt særligt. I kan ikke undgå at lade jer forføre af ø-stemningen, når I sidder på verandaen og nyder en kold drink om aftenen, eller sidder med sand mellem tæerne og indtage jeres morgenmad! 

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Malaysia

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på [email protected] eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.