Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

BALI

Sanur, Komodo Island, Ubud, Gili Air & Sidemen

Sanur er altid et godt sted at starte sin rejse til Bali. Her er befolkningen imødekommende, stemningen afslappet og strandene gode. Selvom Sanur er et turistet område på Bali, så findes her fortsat en rigtig hyggelig stemning. Strandene er børnevenlige, der er masser af muligheder for at gå ud og spise om aftenen, og byens butikker byder de shoppelystne velkommen. Her skal et par dage nydes, inden I flyver til Lebuan Bajo.

Ud for Lebuan Bajos kyst ligger Komodo- og Rinca øerne, hvor de næste 3 dage/2 nætter skal tilbringes. I sejler mod Rinca den første dag mens der serveres frokost ombord, og går i land på øen, der kun er beboet af de store Komodovaraner, vildsvin, bøfler og et utal af fuglearter. Her får man virkelig mulighed for at se de prægtige øgler i deres naturlige miljø. Om natten overnattes der på den lokale båd ud for øerne - ikke i luksus - men som rigtige globetrottere gør! 

Den næste dag tilbringer I hele dagen på Komodo Island. I vandrer til den flodbred, hvor varanerne før i tiden blev fodret med levende geder. Turen går igennem spektakulær natur og et utal af usædvanlige planter og dyr. I fortsætter vandreturen til Pink Beach, hvor der findes fantastisk god snorkling. I den uberørte bugt er vandet klart og havet fuld af liv. Herfra går turen videre til Manta Point, hvor det igen er tid til at finde snorklen frem. Her er der gode chancer for at se de majestætiske mantarays. Læs meget mere om den 3 dage lange udflugt til Komodo-øerne!

Fyldt med naturoplevelser, går turen videre til byen Ubud, der som regel gør et godt indtryk på enhver. Ubud kaldes også Bali's hjerte og er omgivet af grøn og frodige natur og med de smukke grønne risterrasser. Man må endelig ikke snyde sig selv for en cykeltur i de smukke omgivelser, eller en solopgang på Mount Batur. Her findes et væld af udflugter, såsom raftingture og trekking til Mayong Village, for blot at nævne et par stykker. 

Man kan selvfølgelig også blot nyde roen og freden, og da de fleste hoteller ligger midt i rismarkerne, kan man skænke sig en kop kaffe eller en kølig drink og blot nyde synet over området.

Med båd transporteres I videre til bountyøen Gili Air. Her emmer der af fred og idyl. Her skal I tilbringe de næste 6 dage på øen - den smukkeste bounty ø, med kridhvide sandstrande. På Gili Air er der de perfekte rammer til at komme helt ned i gear. Tag en god bog under armen og læg dig på stranden eller nyd en kold drink med fødderne i sandet, og udsigt over vandet til solnedgangen. Foruden de fantastiske sandstrande er der ligeledes rigtig gode snorkelmuligheder, og hvis du alligevel skal ned og have dig en morgendukkert, så husk dit snorkeludstyr - der er nemlig rigtig gode chancer for at møde de majestætiske havskildpadder på denne tid af dagen. 

De 2 sidste dage skal tilbringes i Sidemen-området, omringet af grønne risterasser, bjerge og fantastiske udsigter. Udover at slappe af i det scenariske område, der nærmest kan tage pusten fra én, må I ikke snyde jer selv for en cykeltur ved rismarkerne. Mærk atmosfæren i de omkringliggende landsbyer og UNESCO-området ved Jutiluwih. Det er uden tvivl et af de smukkeste steder vi har set på Bali - et af de syn man næsten ikke kan få nok af.

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Bali

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.