Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

BALI

Ubud, Gili Air & Sanur

Jeres 16 dages rundrejse starter i Ubud, Balis hjerte. Ubud er omgivet af frodig og fantastisk natur. Med et landskab prydet af ikoniske risterrasser, floder og kløfter er det simpelthen et MUST at udforske naturen på tæt hold. Det kan I gøre på mange måde, og tilbuddene er mange.

Tag på en cykeltur og nyd synet af de grønne rismarker, oplev lokalbefolkningen på en trekkingtur i Mayong Village eller en raftingtur på de brusende floder. Ubud er i sandhed et paradis for jer, der elsker naturskønne og aktive oplevelse - men også for jer, der bare gerne vil nyde de skønne udsigter fra solstolen med en bog i hånden.

Desuden anbefaler vi, at I tager en tur rundt i byen, der emmer af kultur. Her er der mulighed for at gå på opdagelse i det indonesiske køkken, besøge gallerier og museer. Ubud er et fantastisk sted for alle!

Næste stop er på Gili Air - en ægte bounty-ø, der også huser lækre restauranter og gode vandrestier. Om aftenen er det rigtig hyggeligt at udforske det lokale liv. Prøv de lækre restauranter af, eller tag en kop kaffe eller en kold øl på en af de lokale caféer.

Her kan du med fordel stå tidligt op og tage en tidlig snorkletur, og med stor sandsynlighed møde en havskildpadde. Udforsk øen henad dagen, eller nyd roen med en god bog på de kridhvide strande i de varme solstråler.

Under vandet findes en hel anden verden, og den indbyder blot til at du skal tage del i den. Både snorkling og dykning er rigtig godt ved Gili Air, så det er bare med at gå på opdagelse!

Skal der ske lidt, kan I med fordel besøge de to andre Gili øer. De ligger blot en kilometer fra hinanden, og kan nemt nås med båd - på den måde får I oplevet lidt forskelligt.

Badeferien fortsætter i Bali's første officielle badeby, Sanur. I Sanur er befolkningen imødekommende, og der hviler en tilbagelænet stemning. Her er strandene gode og meget børnevenlige, så I kan roligt tage ungerne med en tur i vandet. Byen byder desuden på forskellige butikker og restauranter, som I kan udforske om aftenen.

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Bali

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.