Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

VIETNAM

En rejse gennem nogle af Vietnams største oplevelser

Denne rundrejse i Vietnam varer 19 dage, og starter i den hektiske og charmerende by Hanoi - et kaos af små, snirklede gader, massevis af scootere, lækker autentisk mad og masser af oplevelser!

Hanoi er, efter vores mening, én af de mest autentiske byer i hele Østen, og et sted man bare SKAL besøge, når man rejser til Vietnam. De store grønne parker, søer og træer skaber en stor kontrast til den travle og på mange måder kaotiske trafik i de små snoede gader – som alle er fyldt med spændende butikker, boder og streetfood markeder.

I må især ikke snyde jer selv for at gå på opdagelse i byen tema-gader, der byder på eksempelvis ”tøj-gaden”, ”sko-gaden”, ”mekaniker-gaden”, osv. Her findes faktisk næsten alt, hvad man kan forestille sig!

Fra Hanoi er der også mulighed for at tage på flere spændende udflugter, både i og uden for byen.

Herfra går turen til Halong Bay, hvis smukke natur kan tage pusten fra de fleste – massevis af kæmpestore, frodige kalkstenklipper der bryder bugtens rolige vand og de smukke drageskibe, der sejler rundt imellem dem.

Det er virkelig en utrolig oplevelse – især når solen går ned, og skaber den smukkeste udsigt over bugten og klipperne. Halong Bay er ikke blevet kåret som ét af verdens vidundere uden grund… Det er virkelig et MUST-SEE, og en oplevelse man sent (hvis nogensinde) vil glemme!

Efter to dage i Halong-bugten går turen tilbage til Hanoi, hvorfra I skal med det lokale nattog til Hué. Hué er en gammel kongeby, og byen gemmer på utrolige historier og fortællinger fra en barsk fortid. De imponerende bygningsværker fra kejsertiden pryder især bybilledet – her findes smukke Pagoder, paladser, storslåede kejsergrave og fæstningsværker.

I Hué skal I bo på Hué Eco Lodge - et skønt, frodigt lodge, der ligger ca. et kvarters transfer fra selve byen. Lodget ligger lige ned til floden, og indretningen af både omgivelser og værelser er virkelig noget helt særligt og af meget høj standard! Hué Eco Lodge er et skønt frirum væk fra turismen og storbystemningen, hvor man kan skrue helt ned for tempoet og fordøje dagens oplevelser. Det er nemt at komme ind til byen fra lodget, så man kan gå på opdagelse, og der tilbydes også flere spændende udflugter på selve lodget.

Hué er på mange måder imponerende og virkelig spændende at gå på opdagelse i! I må heller ikke snyde jer selv for at smage på de lokale retter, for i Hué betegnes det vietnamesiske køkken som værende meget autentisk!

Turen slår også vejen forbi skræddernes by Hoi An - den hyggelige by med små gader, farverige huse, skønne strande, fiskerihavn, lækker mad og masser af gode billige skræddere, der står på spring for at tage dine mål og opfylde dine tøj-ønsker.

Vi synes, at Hoi An er én af Vietnams hyggeligste byer – og så kan man både nyde godt af stemningen i bybilledet, men her er også mulighed for at nyde godt af lidt badeferie! Mange hoteller har lækre poolområder, og der findes også nogle gode strande, som man kan slappe af på.

Den hyggelige stemning findes dog især i Hoi Ans gamle bydel. Tag en gåtur rundt i bydelen, hvor der ikke kører nogle biler, og nyd det hyggelige syn af de mange farverige lanterner, der hænger ved samtlige caféer og restauranter – og sæt jer ned langs floden og nyd noget at drikke eller spise på en af de hyggelige restauranter. Det er virkelig en oplevelse for sig, og her er en stemning, man ikke finder andre steder i Asien!

Efter en hyggelig pause i Hoi An går turen til Ho Chi Minh City, hvor historien om landet barske fortid vil præge dagene. Vi vil især anbefale jer at tage en tur ud til de berømte Cu Chi Tunnels og lære mere om landets historie, barsk og direkte, men virkelig. En historie som man bør "lade sig fortælle", når man besøger byen. Her får man virkelig sat nogle ting i perspektiv, og får et helt andet indblik i krigen – fra Vietnams vinkel.

Fra Ho Chi Minh City er der også mulighed for at tage på spændende ture til det store Mekong Delta.

Ferien sluttes af på den lækre ø Phu Quoc - på lækre strande og med mulighed for både at udforske junglen, det farverige undervandsliv, eller I kan skrue helt ned for tempoet og blot slappe af på øens bounty-strande.

Vi vil dog også anbefale, at I tager lidt tid væk fra solvognen for at tage på opdagelse på et af de lokale markeder. Det største marked finder I, i byen Doung Dong. Det kan, på trods af øens relativt få indbyggere, føles lidt som en storby, når de alle kommer til markedet på deres motorcykler og scootere. Det hele foregår dog i roligt tempo, og er en stor oplevelse!

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Vietnam

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.