Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

THAILAND

Bangkok, Khao Sok, Koh Phangan & Koh Samui

Jeres Thailands-rundrejse starter i hovedstanden Bangkok. Byen Bangkok har et broget ry, men oplever man byen på "den rigtige måde", vil den berige én med fantastiske og uventede oplevelser. Byen er overvældende, sover ALDRIG og så er den fuld af kontraster, hvilket gør byen så fascinerende.

Vi er her selvfølgelig for at hjælpe jer igennem kaoset, og mod de mest autentiske og specielle oplevelser i Bangkok - for byen kan hurtigt virke en smule uoverskuelig. Man kan blive ved med at møde nye indtryk og finde nye oplevelser. Ved de første besøg i storbyen vil vi især anbefale jer, at komme lidt væk fra shoppinggaderne, og de store seværdigheder som man næsten uundgåeligt kommer omkring. Tag på enten vores guidede cykeltur eller på sejltur gennem klongerne. På denne måde kommer I virkelig omkring de kontraster, der findes i Bangkok, og får en masse lokalkultur og spændende indtryk med fra byen.

Fra Bangkok går turen videre til det sydlige Thailand, Khao Sok. Her skal I de næste par dage bo i jeres egen hytte i trætoppene i Khao Sok Nationalpark - et sted som vil overraske de fleste, for her er man virkelig en del af junglen.

I Khao Sok junglen er der masser af udflugtsmuligheder og betagende syn, der kan være svære at retfærdiggøre med kameraet. I må især ikke gå glip af en trekkingtur gennem junglen, hvor man virkelig kommer HELT ind i junglens uberørte områder. Du kan også hoppe i en badering og lade floden tage dig med og nyde synet af den frodige jungle - eller du kan komme ud og bade med elefanter. Der er med andre ord et hav af udflugtsmuligheder, som du ikke må snyde dig selv for!

Herefter går turen videre til den skønne ø, Koh Phangan, med øde strande og en fantastisk fredfyldt stemning. På Koh Phangan står den på ren afslapning, og tiden kan hurtigt gå i stå, når man befinder sig på en af øens smukke bounty strande. I skal bo på øens nordøstlige del, hvor strandende er lange og brede. Det er lavvande her det meste af tiden og med rolige bølger. Strandene her er ikke overrendt med hverken turister eller unge mennesker til full-moon-parties - tværtimod. Det er terapi for krop og sjæl, som bare skal nydes, inden I øhopper videre til naboøen Koh Samui.

På Koh Samui venter der, udover mere afslapning under palmerne, også rigtig gode muligheder for spændende udflugter, dykning og snorkling. Øen er også et rigtig godt sted at få shoppet de sidste souveniers og lidt sommertøj med hjem - og så selvfølgelig et rigtig godt sted at få stillet sulten med lækker, lokal thailandsk mad!

Nyd aftenen på stranden og se solnedgangen, med en drink i hånden. Eller brug dagen på at tage på endagstur til naboøen, Koh Tao, hvor man virkelig kan finde en bounty-ø-ro!

Koh Samui er en af de mere turistede øer, men det er der også en god grund til - øen kan nemlig prale af at have nogle af de absolut bedste strande i hele Thailand, og de fortjener et besøg!

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Thailand

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.