Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

THAILAND

Ø-hop på Koh Lanta, Koh Ngai & Koh Lipe

Så er der dømt badeferie og ø-hopperi i 15 dage på 3 små øer med fantastiske strande, smukke resorts helt ned til vandet, ø-stemning og romantik hele vejen igennem!

Ferien starter på Koh Lanta, den største og mest turistede af de 3 øer, men BARE ROLIGE her emmer stadig af den helt fantastiske og afslappede ø-stemning. Koh Lanta er frodig og bjergrig, og I kan nemt kombinere solbadning med en tur på scooter rundt og se øen og de lokales gøremål, gå i butikker, på lokale markeder og restauranter. 

Koh Lanta er godt både for afslapning og aktiviteter. Badeferien kan startes med fred og ro, for selvom der er flere resorts på denne ø, så er de godt fordelt langs kysten, hvilket betyder, at der er god plads imellem dem og masser af plads til at nyde de skønne lavvandede strande. Turismen betyder også, at der er flere aktivitetsmuligheder på øen, hvilket er skønt! Her finder I flere lækre restauranter, spændende lokale butikker og boder og hyggelige markeder.

Fra Koh Lanta sejler I med båd videre til Koh Ngai, der betyder "Den lille perle", hvor I skal tilbringe 4 dage med fødderne begravet i sandet. Det er en lille ø uden de helt store udflugtsmuligheder. Til gengæld kan I virkelig trække stikket her, lade op og bare nyde de smukke strande og omgivelser. Vil I gerne på udflugt, kan I med fordel leje en longtailbåd og sejle ud og snorkle eller tage ud til Emerald Cave - en hul klippe, hvor I svømmer i mørke indtil I, til sidst, ser lys. Klippen har, ligesom en vulkan, en åbning i toppen, hvor lyset bryder ind. Inde i klippen ligger en smuk strand med hvidt sand og palmer - en meget UNIQUE oplevelse! 

Afslutningsvis får i hele 4 dage på Koh Lipe, med nogle af Thailands bedste strande. Koh Lipe er indbegrebet af BOUNTY-ø. Strandene har silkeblødt sand, høje slanke palmer og turkist vand.

Her bliver I med sikkerhed beriget med en masse smukke stunder ved de smukke strande. Koh Lipe bliver mere og mere turistet, og udvikler sig derefter. Her findes dog stadig ingen veje og biler, men til gengæld nogle er VERDENS allerbedste strande.

Foruden sine smukke strande, er Koh Lipe også kendt for det krystalklare vand, der omgiver øen. Dette er det perfekte udgangspunkt for en skøn snorkletur i det spændende undervandsliv, der omringer bounty-øen. 

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Thailand

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.