Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

MALDIVERNE

Arena Beach Hotel (Maafushi) & Olhuveli Beach & Spa Resort

Maafushi er en meget lokal ø med et væld af muligheder for aktiviteter, vandsport, dykning, snorkling, og ture og udflugter, der både er tilpasset børn og voksne.

Arena Beach Hotel på Maafushi har værelser både til par, men også børnefamilier - og ligeledes også poolområder der indbyder til par, og andre områder der indbyder til børnefamilier. Hotellet et helt perfekt sted, hvis man ønsker at besøge Maldiverne og nyde godt af bounty-øernes luksus - uden at betale den samme pris, som for flere af de andre Island-Resort.

Strandene på Maafushi er lange, kridhvide og rolige, og atmosfæren på øen er generelt rigtig hyggelig. Fordi der på Maafushi ligger flere resorts er der også flere forskellige spisesteder - og det er nemt at kombinere dage med både afslapning og aktiviteter.

Efter 4 nætter på Maafushi, på Arena Beach Hotel, sejler I videre til Olheveli Beach & Spa Resort - et RIGTIG lækkert resort, på dets helt egen bounty-ø!

Olhuveli Beach & Spa Resort er en mere luksuriøs oplevelse af Maldiverne. På denne måde får I lov at opleve lidt af begge dele på jeres rejse. Også på denne ø findes der masser af aktiviteter som vandsport, dykning, snorkling, osv., men det er også det helt perfekte sted til at slappe af i skyggen af de høje, svajende palmer på de kridhvide bounty-strande.

Her kan man virkelig tale om, at man bliver forkælet af de nærmest ubeskriveligt smukke omgivelser.
Olhuveli er, ligesom Arena Beach Hotel, også både et dejligt sted for par og familier, da der både findes legeland, børnerum, børnepool osv., men der er også rig mulighed for at trække sig tilbage, og væk fra de øvrige gæster.

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Maldiverne

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.