Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

MALAYSIA

Kuala Lumpur, Langkawi & Koh Lipe

I lander i Kuala Lumpur, hvor der er mulighed for at få stillet shoppe-trangen eller besøge nogle af de kendte seværdigheder. I må især ikke gå glip af et besøg i China Town, der bugner med streetfood-boder, lokale markeder og gammel arkitektur - en af de absolut mest autentiske måder at opleve Kuala Lumpur på.

Kuala Lumpur er byen, hvor øst møder vest. I kan både opleve østens charme på små lokale markeder og tage til ét af de mange shoppingscentre, hvor de store modehuses butikker venter på at byde dig og dit kreditkort velkommen!

Både kulturer, historier og minoriteterne er mange i Kuala Lumpur, og det er tydeligt, at der er mange, der har haft indflydelse på byens udvikling gennem tiden. Kuala Lumpur er virkelig en spændende by at gå på opdagelse i, og de forskellige indtryk der møder én, når man kommer gennem de forskellige dele af byen, er meget spændende!

Herefter går rejsen videre til Langkawi på Malaysias vestkyst, hvor I skal tilbringe de næste 5 nætter. Langkawi er et ø-paradis bestående af 99 øer, som nærmest ligger som perler på en snor i det krystalklare vand. 

Langkawi byder på noget for alle! Hvad enten I vil dase på de smukke strande og nyde solen under de svajende palmer, vil på eventyr i den mystiske regnskov, se vandfald og spændende grotter, ose rundt på markeder eller spise god mad på øens caféer og restauranter - der er nok at lave! Der er også flere rigtig fine steder at dykke og snorkle mellem de mange ubeboede øer, så hvis I ønsker at opleve livet under vandet også, er der rigtig god mulighed for dette!

Turen går med båd videre til den thailandske ø, Koh Lipe, kendt for sine smukke strande og lavvandede lyseblå hav. Koh Lipe er et rigtigt BOUNTY-paradis, der byder på både dykning, snorkling, sol, afslapning og strandliv i romantiske omgivelser.

Koh Lipe har en enkelt "gågade", hvor I kan ose i butikker eller nyde et godt måltid på en af gadens restauranter, men I kan også trække jer fra menneskemængden og gå på opdagelse i regnskoven og opleve skovens tropiske liv.

Selvom øen ikke er lige så turistet som Langkawi, så skal I ikke blive overraskede, hvis I ikke er de eneste turister, der er rejst til den smukke ø for at nyde en afslappet badeferie. Den stigende turisme betyder dog heldigvis ikke, at Koh Lipe har mistet sin ø-stemning – her emmer nemlig stadig af autenticitet og lokalliv.

Her skal I nyde 6 dage, inden turen går tilbage mod Kuala Lumpur og Danmark med båd og fly.

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Malaysia

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.