Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

CAMBODIA

Siem Reap, Phnom Penh, Koh Kong & Koh Rong Samloem

Første stop på rejsen er det berømte og berygtede Siem Reap. Kun en kort afstand fra byen gemmer omgivelserne på et af verdens syv vidundere - nemlig Angkor Wat. Et arkitektonisk mesterværk, på højde med pyramiderne i Egypten, bygget i begyndelsen af det 12. århundrede. Det ville tage flere uger at se alle templerne i området, så en guidet tur på cykel eller med jeep, sammen med en lokal guide, er vores klare anbefaling. På denne måde kommer I omkring de flotteste og mest specielle templer. Vi vil også anbefale at vælge solopgangs-udflugten! På denne måde undgår i varmen midt på dagen, og får lov at opleve det utrolige område med blot få turister omkring jer.

Selvom Angkor Wat selvfølgelig er et must-see, når man er i Siem Reap, så er det ikke alt, hvad byen og området har at byde på.

Lokalområderne, og landsbyerne udenfor Siem Reap, er nemlig en helt utrolig oplevelse. Vi vil især anbefale, at I tager jer tiden til at tage en tur til de specielle landsbyer. Oplevelsen af kulturen derude er SÅ autentisk, og lokalbefolkningen er helt utroligt imødekommende. En landsby vi især anbefaler, at I lægger jeres vej forbi, er Kompong Lake Village on Stilts! Oplevelsen i, eller udenfor regnsæsonen, er som at besøge to helt forskellige steder - og begge oplevelser er helt sikkert et besøg værd! Husene er bygger på stylter, fordi byens veje er dækket af vand i regnsæsonen, og alt trafik foregår med både.. Hvor dette er helt modsat udenfor regnsæsonen. Læs om Rickos oplevelser i Siem Reap her.

Fra Siem Reap går turen mod Koh Kong, som er et stort natur- og flodområde. Koh Kong er en nærmest uberørt nationalpark i Cambodia, og er især kendt for smukke trekkingture i den frodige natur, vandfald og adventure-aktiviteter. I skal bo på Koh Andet Eco Lodge, der er et perfekt udgangspunkt for udflugter i flodområdet.

Efter 3 nætter i Koh Kong, er det tid til badeferie på Koh Rong Samloem, der er, hvad man vil betegne som en ægte bounty ø! Øen er næsten helt uberørt, og I finder ingen asfalterede veje eller høje hotelbygninger - der er kun små, hyggelige hytter der tilhører de få resorts, der har fundet vej til øen. Det er virkelig et fantastisk sted, og så roligt! Her går tiden mest med afslapning, slentre langs stranden, svømme i det klare hav og i poolen. Altså, efter vores mening, den perfekte afslutning på en spændende rundrejse!

I afslutter jeres rejse i Phnom Penh. Cambodia har masser af smukke seværdigheder. Nogle seværdigheder er også en smule bizarre, men vidner blot om den frygtelige historie, som landet har været igennem, ikke mindst under Pol Pots drabelige magtstyre. Krigsmuseet og The Killing Fields, lige udenfor Phnom Penh, er barske realiteter, men siger meget om landet - og man får en helt anden forståelse for både kultur, men også for den forfærdelige tid landet har været igennem, og hvorfor de stadig kæmper med at komme helt ovenpå.

Det er dog ikke alt, der er barske fortællinger fra datiden. I Phnom Penh finder I spændende, spraglede og festlige gader, fyldt med hyggelige markeder og boder, fascinerende Buddha-statuer i mange størrelser og former og massevis af templer. Det er en spændende by, der både giver indtrykket af den tidligere barske historie, men også glæden hos lokalbefolkningen.

 

 

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Cambodia

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.