Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

BALI

Den Store Bali Rundrejse

Første stop på denne eventyrlige rundrejse er Ubud, Balis hjerte. Tag på cykelture gennem de smaragdgrønne rismarker, udforsk de ældgamle templer og nyd det balinesiske køkkens delikatesser - Mulighederne er mange!

Forkæl også jer selv med en afslappende, traditionel balinesisk massage eller kast jer ud i en spændende raftingtur ned ad Ayung-floden. Ubud er en skatkiste fyldt med uforglemmelige oplevelser, hvor der er noget for enhver smag - om det skal være fredeligt eller med lidt mere action. Byen omfavner jer med sin unikke atmosfære og et væld af muligheder for at udforske lokalbefolkningens liv. Udforsk rismarker og terrasser, tag på raftingeventyr eller vandreture op ad vulkaner. En gåtur gennem byens gader er også et must. Her summer det af kultur med museer, gallerier, hyggelige butikker og livlige gademusikanter, der skaber en fortryllende atmosfære.

Næste stop på rejsen er Pemuteran. En skjult perle på Bali's nordvestlige kyst, som byder besøgende velkommen med rolige strande og betagende undervandsliv. Tag på en snorkeltur til Menjangan Island og udforsk det farverige koralrev og glem tid og sted mens du svømmer stille gennem det klare vand. Nyd en smuk solnedgangen over Java-havet eller slap af på stranden under skyggen af palmetræer. I Pemuteran kan I med fordel også besøge Pulaki-templet for at opleve noget af den lokale kultur. Pemuteran er et ideelt rejsemål for jer, der søger ro, skønhed og autentisk balinesisk kultur.

Fra et smukt område til et andet. Tiden er kommet til at tilbringe 2 nætter i smukkeste Sidemen. En stille landsby gemt væk i de østlige bakker af Bali. Sidemen er omgivet af frodige rismarker og majestætiske bjerge, som tilbyder en unik atmosfære og muligheder for at fordybe sig i øens kultur og traditioner.

I Sidemen kan I nyde fredelige vandreture gennem de grønne rismarker og opdage de traditionelle balinesiske landsbyer, hvor lokale håndværkstraditioner stadig holdes i live. Man kan også udforske de nærliggende templer og hellige steder, der vidner om Balis rige kulturelle arv.

For dem, der søger mere eventyr, byder Sidemen også på muligheder for at prøve rafting ned ad de brusende floder eller cykelture gennem det bjergrige terræn. Efter en dag med udforskning og aktiviteter kan I slappe helt af i den frodige oase på Sawah Indah Villa, som ligger MIDT i en smaragdgrøn rismark. 

Nu er det blevet tid til at skifte de grønne rismarker ud med sand, palmer og krystalklart vand. Gili Air byder på ÆGTE bounty følelse og er turens næste stop. Gili Air er en smule større end Gili Meno, og med lidt mere liv, og modsat lidt mindre end Gili Trawangan og med lidt mindre liv - altså den perfekte mellemvej!

Der er desuden rig mulighed for at besøge begge øer fra Gili Air, da der sejler masser af både i løbet af dagen. På Gili Air skal I nyde stilheden, bade jer i solens varme stråler mens I fordyber jer i en god bog, eller nyder kolde drinks med fødderne begravet i sand og udsigt udover havet - det kan næsten betegnes som meditation i ferieform! Er du en vandhund og glad for snorkling, er der kun endnu mere grund til at være glad - du kan nemlig med stor sandsynlighed møde de majestætiske havskildpadder hvis du står tidligt op!

Rundrejsens sidste stop er Sanur. Sanur er en charmerende kystby beliggende på Bali's østkyst, som er kendt for sine rolige strande og afslappede atmosfære. Besøgende kan nyde solen og det klare vand ved stranden, perfekt til svømning og snorkling. Sanur tilbyder også en række vandsportsaktiviteter såsom kajakroning og windsurfing for de eventyrlystne. Gå en tur langs strandpromenaden og betragt solopgangen over Det Indiske Ocean, eller udforsk byens lokale markeder og kunstgallerier. Nyd også den kulinariske mangfoldighed på de hyggelige restauranter og caféer langs stranden. Sanur er det ideelle sted for afslapning og fordybelse i Balis smukke kystliv.

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Bali

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.