Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

BALI

Ubud, Gili Trawangan, Lombok & Sanur

På denne 16-dages rejse begynder I eventyret i Ubud, Balis hjerte, hvor skønhed og kultur mødes. Tag en cykeltur gennem grønne rismarker, udforsk gamle templer og nyd det balinesiske køkken. Slap af med en traditionel massage eller tag på en spændende raftingtur ned ad Ayung-floden eller bestig en vilkan. 

Ubud byder på uforglemmelige oplevelser med naturskønne trekking- og cykelture gennem risterrasser og brusende floder. En slentretur i byen er også en kulturel fornøjelse med museer, gallerier og lokale butikker. Lad Ubud's fantastiske atmosfære omslutte jer, mens I udforsker dens skatte og interagerer med lokalbefolkningen.

Efter nogle oplevelsesrige dage i Ubud går turen videre til Gili Trawangan. Gili Trawangan, en af de smukke Gili-øer beliggende ud for Lomboks kyst. Øen er berømt for sine hvide sandstrande, krystalklare farvande og afslappede atmosfære. På Gili Trawangan kan I nyde dagen med snorkling blandt en overflod af farverige koraller og tropiske fisk, eller slappe af på stranden og drikke af en frisk kokosnød. Om aftenen kommer øen til live med hyggelige strandbarer, hvor man kan nyde forfriskende drinks og betagende solnedgange. Der er også masser af spisemuligheder, der serverer alt fra friskfanget fisk til autentiske indonesiske retter. Gili Trawangan tilbyder også en række spændende aktiviteter som cykling rundt om øen eller deltage i yoga og meditation på stranden. Uanset om man er på jagt efter eventyr eller total afslapning, har Gili Trawangan noget at tilbyde enhver, der søger en uforglemmelig ø-oplevelse.

Fra en vidunderlig ø til en anden. Øen Lombok er turens næste destination. Lombok er kendt for sine uberørte strande, kuperede terræn, vulkanbjerge og smukke frodige natur. De grønne rismarker og risterrasser holder blikket fast længere end man skulle tro, og kameraet kommer på overarbejde.

Turismen er endnu ikke slået helt igennem på Lombok, hvilket tydeligt kan mærkes på den afslappede stemning. Dog findes der en masse hyggelige spisesteder, hvor I kan spise en dejlig middag om aftenen, når mørket har sænket sig over øen, og det i stedet for den varme sol, er stjernerne, der ses på himlen.

Rejsens sidste stop - Sanur. En charmerende by på sydkysten af Bali. Byen er kendt for sit rolige og afslappede miljø samt sine smukke strande og kulturelle attraktioner. I Sanur kan I nyde lange gåture langs den smukke strandpromenade, hvor man kan beundre solopgangen over Det Indiske Ocean og opleve det lokale fiskerliv.

Sanur er også hjemsted for et væld af vandsportsaktiviteter såsom snorkling, dykning, og windsurfing, der tiltrækker eventyrlystne rejsende fra hele verden. Øen Nusa Penida ligger tæt på og kan nemt nås med båd, hvilket giver mulighed for at udforske fantastiske dykkersteder og betagende udsigter.

Byen har også en rig kulturel arv, som kan udforskes ved at besøge Pura Blanjong-templet, der er kendt for sin gamle inskription, eller ved at tage på en cykeltur gennem de omkringliggende landsbyer for at opleve det autentiske balinesiske liv.

Sanur tilbyder også et fantastisk udvalg af restauranter, der serverer alt fra lokale specialiteter til internationale retter. Om aftenen kan man nyde live musik og traditionelle danseforestillinger på stranden, mens man nyder friskfanget fisk og eksotiske cocktails. 

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Bali

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.