Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

VIETNAM

Det bedste af Vietnams natur - med start i Hanoi

I starter jeres rejse i Hanoi, hvor det charmerende kaos af små gader, scootere, cykel-boder, lækker mad og alverdens andre ting venter jer.

I løbet af jeres storbys-ophold i Vietnams hovedstad skal I på en naturskøn endagstur til Ninh Binh. Her kommer I helt tæt på områdets betagende natur med kalkstensklipper og rismarker, lokalbefolkningen og kulturen. Ninh Binh er et fantastisk sted, og udsigterne kan ikke beskrives – de skal bare ses! Ninh Binh bliver blandt andet sammenlignet med UNESCO-bugten Halong Bay, og bliver kaldt Mini Halong Bay. Netop på grund af de utrolige omgivelser med kalkstensklipper, rismarker og floder.

En endagstur til Ninh Binh er det perfekte afbræk fra de kulturrige dage i Hanoi, som er fyldt med spændende indtryk og oplevelser. De resterende dage i Hanoi vil vi anbefale jer at tage på opdagelse i de travle gader – tag til Hanois ”tema-gader”, hvor hver gade er fyldt med butikker, der kun sælger én ting (tøj-gaden, sko-gaden, osv.). Her kan man nemt bruge nogle gode timer på at se, hvad spændende ting de lokale butikker har at tilbyde!

Det er også værd at bruge lidt tid på at besøge den gamle bydel – her får man sat tingene lidt i perspektiv, og får et indblik i byens spændende historie!

Efter kaosset i Hanoi går turen til Sapa, hvor stilheden er larmende og synet ned over risterrasserne i forskellige niveauer er malende smukt. Udflugten starter allerede i Hanoi, hvor I skal med det lokale nattog* mod højlandet og Sapa.

I skal nyde et par spændende dage i det naturskønne område med én af overnatningerne på et lokalt Homestay (i en bygning ved siden af den lokale families hjem, indrettet som vandrehjem for overnattende) og sidste overnatning på hotel.

Jeres private og lokale guide henter jer på stationen. Herfra skal I på spændende trekking til flere lokale landsbyer, hvor I får et helt unikt indblik i de forskellige stammers kulturer og levevis, og dertil kan I nyde godt af de utrolige udsigter!

Denne udflugt er virkelig en HELT autentisk oplevelse, hvor I kan komme helt ind under huden på Sapa, lokalområdet og dagligdagen i landsbyerne. Den måde de lokale lever deres liv på, føles som uforandret fra for mere end 50 år siden, og det er virkelig utroligt at få muligheden for at komme så tæt på lokalbefolkningen og deres daglige gang – Real Sapa er personligt én af Rickos største oplevelser i Vietnam nogensinde.

*Vores Real Sapa og Homestay udflugt udbydes i to forskellige versioner - I kan vælge enten at tage nattoget til Sapa, eller Luxury bus og få en ekstra overnatning i Sapa by.

Turen går med Luxury bus tilbage til Hanoi, hvor I har en overnatningen, inden I flyver videre til det smukke og frodige højland Dalat. Dalat er blandet andet vietnamesernes foretrukne sted til bryllupsrejser – og det er nemt at se hvorfor! De frodige, naturrige omgivelser er virkelig noget helt specielt.

Både i og omkring byen er der masser af spændende lokale seværdigheder, og man er selv herre over, "hvor lokale" seværdigheder man ønsker at se. Tag på hestevognstur rundt i den smukke by, gå en tur i den grønne park ned til den smukke sø, eller besøg Dalats marked. Markedet i Dalat er en kæmpe oplevelse og det perfekte sted at finde en lækker, lokal frokost.

Én af de bedste måder at udforske og opdage Dalat, og den skønne natur omkring byen, er med de lokale ”Easy-Riders”. Her er I selv med til at planlægge dagens køretur, og de lokale motorcykel-guides ved ALT, der er at vide om området, historien, kulturen – og kender selvfølgelig til de bedste områder og smukkeste udsigter. På sådan en tur kan I virkelig komme ud til de autentiske og lokale dele af området! Læs lidt nærmere om denne udflugt lige her.

I skal også til Ho Chi Minh City/Saigon, hvor man næsten ikke kan undgå at få fortalt den barske historie om Vietnam-krigen og dens ofre. På trods af den skræmmende historie er det virkelig en stor oplevelse at få et indblik i dette og høre historien fra vietnamesernes side. I må ikke snyde jer selv for et besøg ved de kendte Cu Chi Tunnels!

Herfra går turen videre til det livlige Mekongdelta, hvor I skal på vores 3 dages Rustic Mekong-udflugt. Her får I et helt autentisk og unikt indblik i livet omkring floden - livlige markeder, smuk og frodig natur og lokalbefolkningens dagligdag. Efter tre spændende dage vil I helt sikkert have en ny og indgående forståelse for, hvorfor Mekongfloden kaldes for Vietnams livsnerve.

Udflugten tager jer både forbi lokale bønder og familier, hvor I bliver inviteret ind i deres private hjem og med ud på deres arbejdspladser, der inkluderer både produktion af chokolade, smedje, nudler og meget mere. Turene vil foregå både i båd, på cykel og på gåben for at sikre jer den bedste oplevelse med alle dele af dagliglivet omkring floden. I skal selvfølgelig også opleve både det flydende marked og markedet på landjorden – smag på de lokale delikatesser, og lær en masse om nyt grønt og frugt, I næsten med sikkerhed ikke har set før!

På udflugten bliver I indlogeret på det lækre og charmerende resort, Rustic Mekong, der ligger midt i en frodig og skøn frugtplantage. Omgivelserne er rolige, og udsigten over floden er virkelig smuk! Det er det perfekte sted at slappe af efter dagens spændende indtryk og oplevelser!

Sidste del af rejsen tilbringes på den skønne ø Phu Quoc. Nogle afslappende sol- og badedage, hvor der er tid til at nyde den afslappende stemning ved de lavvandede strande, solen og varmen, evt. kombineret med en dag ved et af de populære lokale markeder.

Mættet af oplevelser og minder for livet vil der være masser af rejsehistorier at fortælle, når I kommer hjem fra denne rejse!

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Vietnam

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.