Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

VIETNAM

Hanoi, Ninh Binh, Hué & Hoi An

På denne rundrejse begynder I med at opleve den ubeskrivelige stemning i Hanois små gader. Byen er fyldt med mennesker og scootere, gadeboder - og så lidt flere scootere.

Gaderne er snirklede og fyldt med spændende butikker og lækkert, autentisk mad! Vi kan egentlig blot anbefale jer at gå på opdagelse og fare lidt vildt i byens virvar – I skal dog sørge for at have et par pejlemærker, for det er let at fare vild for alvor.

Maden i Hanoi er fantastisk og shoppingen er billig, så det er bare med at slå sig løs og udforske, hvad byen har at byde på.

Efter nogle dage i travle Hanoi går turen til Ninh Binh på vores 2 dages udflugt. I skal udforske nogle af de mest kendte seværdigheder i Vietnam og en naturoplevelse, I sent vil glemme! Ninh Binh sammenlignes blandt andet med UNESCO-bugten Halong Bay, og det er også her, at den nyeste King Kong film er blevet filmet – i de naturskønne omgivelser med rismarker, risterasser, kalkstensklipper og floder… Det er virkelig et utroligt syn!

På turen oplever I blandt andet det overdådigt smukke Tam Coc, Vietnams gamle hovedstad, Hoa Lu, og også den fantastiske udsigt fra toppen af Ngoa Long bjerget. Her vil I blive overvældet over den ene naturskønne udsigt efter den anden. I vil måske have svært ved at beslutte jer for, lige præcis hvilken, der var den allersmukkeste! For alle de områder I skal besøge og udforske, er virkelig HELT specielle og utrolige!

I er sikret to oplevelsesrige dage og et overfyldt kamera, inden turen går videre med nattoget til Hué. Hué er en tidligere kejserby og hovedstad med masser af spændende ting at udforske. Besøg pagoder, kongelige paladser, kejsergrave, fæstningsværker eller de berømte Vinh Moc tuneller.

Vi opfordrer også især til, at I udforsker det Vietnamesiske køkken i Hué, da der her betegnes som yderst autentisk!

Jeres rejse slutter i den populære, hyggelige og afslappede by Hoi An, hvor strandene er lækre, maden er god, og caféerne er små og hyggelige. En gåtur igennem de farverige gader og forbi fiskerihavnen vidner om en autentisk stemning - flere betegner endda byen som værende Asiens hyggeligste! Hoi An er også skræddernes by, så vil man have skræddersyet tøj til billige penge er dette stedet!

Vi vil også anbefale jer at bruge en dags tid i Hoi Ans gamle bydel. Her er der ingen køretøjer og en dejlig rolig stemning. Tag på en af caféerne eller restauranterne nede ved floden. Få noget at drikke, spis frokost eller aftensmad og nyd udsigten af floden og de farverige rislamper. Der findes ikke andre steder eller oplevelser i Asien, præcis som dette!

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Vietnam

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.