Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

VIETNAM

Rundrejse til Vietnam og Cambodia

Rejsen starter i Ho Chi Minh City - tidligere Saigon - og også engang Sydvietnams hovedstad. Her kan man næsten ikke kan undgå at få fortalt den barske historie om Vietnamkrigen og dens ofre, og I må ikke snyde jer selv for et besøg ved de kendte Cu Chi Tunnels. Her får man virkelig et utroligt indblik i krigen og dens ofre... og vietnamesernes utrolige frihedskamp for overlevelse, det tunnelsystem de har bygget og meget mere!

Men Ho Chi Minh City er ikke blot en historie fra Vietnamkrigen. Her er en helt speciel stemning i storbyen, der er en smeltedigel af kultur, historie, nyt og gammelt. Besøg det lokale marked, smag på de lokale lækkerier og mærk travlheden og livet, dag og nat... Det er en fantastisk by, og vi garanterer, at I kommer derfra med en masse nye indtryk.

Fra Ho Chi Minh City bliver transporten nu en oplevelse, når I skal på et 3-dages cruise. Stig ombord på én af de smukke træbåde og nyd servicen, turen, udsigten og stemningen ombord, mens I stille sejler fra Vietnam mod Cambodia ad den mægtige Mekong flod. Floden løber igennem hele seks forskellige lande, og har i mange år, og er også stadig, en vigtig livskilde i mange lokale byer.

På turen får I en guidet tur til nogle af disse landsbyer, og får et helt autentisk og unikt indblik i deres hverdag langs den store flod. Der vil også være guidede ture i nogle af de frodige områder, der befinder sig i det mægtige Mekong Delta - plantager med mangoer, longans, ambarellaer og meget mere!

Sejlturen slutter i Phnom Penh, Cambodias hovedstad. Phnom Penh byder på både pulserende markedsliv, uovertrufne tempelbyggerier og en påmindelse om Pol Pots rædselsregime, som stadig hviler som en fortidig skygge over landet og dets befolkning. Krigsmuseet og The Killing Fields lige udenfor Phnom Penh er barske realiteter, men siger meget om landet - og det er vores klare anbefaling at lægge vejen forbi.

Fra Phnom Penh går rejsen videre til Siem Reap. Blot få kilometer fra byen findes ét af verdens syv vidundere - nemlig Angkor Wat. Angkor Wat er virkelig et område for sig selv, en næsten uendelig mængde af gamle templer, gemt inde i junglen. Det ville tage flere uger at se alle templerne i området, så en guidet tur på cykel kan helt sikkert anbefales. Med en guidet tur får I set de største, vildeste og mest specielle templer, der gemmer sig i det enorme område - og I kommer mere off-road, fordi en cykel kan komme ind i andre områder, end en bil kan!

En anden anbefaling, når I ligger vejen forbi Siem Reap, er et besøg ud til lokalområderne udenfor byen. Her ligger nogle helt fantastiske, specielle og autentiske landsbyer, som eksempelvis Kompong Lake Village on Stilts. At bruge en dags tid på at udforske lokalområdet er virkelig en utrolig oplevelse, og er det hele værd!

Efter massevis af nye indtryk, spændende og skræmmende historier, og naturskønne områder langs Mekongfloden, er det blevet tid til badeferie! Ægte badeferie på en ÆGTE bounty-ø. Koh Rong er virkelig et paradis, og en gemt oase - helt uberørt, med tæt frodig jungle, kridhvide sandstrande der omgiver øen og krystalklart vand! Nyd freden og stilheden blandt træhytterne på strandene, tag en svømmetur i det klare vand eller nyd udsigten i det fine sand under en palme.

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Cambodia

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.