Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

VIETNAM

Hanoi, Sapa, Ninh Binh & Hoi An

Jeres rejse starter i Vietnams hovedstad, Hanoi – som virkelig er et MUST SEE, når man besøger Vietnam. Her får man virkelig ”kastet” kulturen lige i skødet, så snart man ankommer, og byens autenticitet er til at mærke. Det er en helt fantastisk og utrolig oplevelse at tage på opdagelse i den travle, kulturrige, historierige og på mange måder, kaotiske storby.

Det er en oplevelse i sig selv blot at tage på gåtur i byens mange små, snoede gader og stræder, kigge på de mange boder og butikker – og selvfølgelig smage på den fantastiske streetfood, der også gemmer sig overalt i byen. I må heller ikke gå glip af Hanois ”emnegader”. Her finder I blandt andet en gade kun med tøj, én med sko, én med restauranter, én med souvenirs, osv. – her er det virkelig spændende at gå på opdagelse!

Fra den travle storby til højlandet i Sapa – denne tur starter med det lokale nattog fra Hanoi. Ved ankomst i Sapa bliver I hentet af jeres private, lokale guide, som vil tage jer med på spændende trekkingture ud i de naturskønne omgivelser, gennem stammelandsbyer og bjergstammer. Her kan I lære meget mere om de mange minoriteter, der bor i området, deres levevis og dagligdag og nyde deres imødekommenhed, som I med garanti vil blive mødt med, alle steder I kommer!

Sapa er virkelig ét af de områder i Vietnam, hvor man kommer HELT ind under huden på lokalbefolkningen og kulturen. Det føles lidt som om, man bliver kastet 50 år tilbage i tiden. De lokale lever deres liv på en helt anden måde, end vi gør i Vesten, og helt anderledes end mange andre steder i Østen – det er en fantastisk oplevelse at få lov at få så unikt et indblik i dagligdagen i landsbyerne.

Den ene nat bliver brugt på et lokalt Homestay, hvor I skal sove hos én af de lokale familier – det er en helt unik mulighed for at lære dem at kende og virkelig komme ind under huden på både lokalkulturen og hverdagen! I bliver indlogeret i en bygning ved siden af familiens hjem, hvor I har jeres eget værelse.

Anden nat bliver tilbragt på et lækkert resort eller hotel, hvor I har god mulighed for at fordøje de mange indtryk og forsøge at sætte de smukke udsigter permanent fast i hukommelsen – selvom ikke engang hukommelsen vil kunne retfærdiggøre det smukke landskab!

Turen går med Luxury bus tilbage til Hanoi, inden I kører videre til Ninh Binh. Udforsk Vietnams enestående natur og atmosfære, når I på turen til Ninh Binh både skal på vandretur op til toppen af Ngoa Long bjerget. I vil også via en cykeltur rundt i lokalområdet, besøge Tam Coc og Vietnams gamle hovedstad Hoa Lu, og Mua Cave som har en af de mest attraktive udsigter i Vietnam. Og attraktive udsigter er der nok af…

Tur efter tur, og udsigtspost efter udsigtspost, vil I blive belønnet og overvældet over det naturskønne område og de fantastiske udsigter, som Ninh Binh byder på!

I slutter jeres rejse til Vietnam i den populære, hyggelige og afslappede by, Hoi An, hvor strandene er lækre, maden er god, caféerne er små og intense, og en gåtur igennem de farverige gader og forbi fiskerihavnen vidner om en autentisk stemning.

Hoi An er byen med skræddere på hvert gadehjørne af de smalle stræder, små skæve huse i ægte kolonistil præger gaderne, og den gamle bydel er helt fri for biler. En klar anbefaling er blot at gå en tur rundt i byen, tage hele den skønne atmosfære til jer, og benytte jer af de billige shoppe- og skræddermuligheder!

I må heller ikke gå glip af oplevelsen af den gamle by i Hoi An – her kører ingen biler, og stemningen er virkelig noget HELT særligt! Gå en tur ned til floden, og sæt jer ved én af caféerne eller restauranterne, der har udsigt over vandet, og nyd lidt at drikke og spise. Den stemning I finder LIGE her, findes ikke lignende andre steder i Østen, og det er noget man bare ikke må gå glip af!

Hoi An er desuden også et rigtig fint sted at holde sin badeferie – der findes nogle rigtig hyggelige hoteller, der ligger tæt på gode strande og rolige omgivelser!

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Vietnam

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.