Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

MAURITIUS

Mauritius - Hotel Zilwa Attitude

Udsigten fra de lækre pools er fuldstændig fantastisk. Her kan du finde et roligt hjørne i palmernes skygge og nyde den spektakulære udsigt ud over det rolige turkise hav.

Komplekset ligger lige ud til en meget smuk strand med roligt krystalklart vand. Palmerne, det fine sand og det turkise vand indbyder til afslapning og leg i vandkanten. Fra stranden kan du blandt andet stå på paddle board på det helt rolige vand eller snorkle ude på revet og opleve de smukke koraler og farvestrålende fisk. Zilwa Attitude byder forskellige sjove aktiviteter både på land og på vandet.

I spaen kan du blive forkælet med oprindelige mauritiske behandlinger, massage og afslapning.

Hotellet er indrettet i en luksuriøs mauritisk stil og bygget i naturmaterialer af øens lokalbefolkning. Her er lyst åbent og meget imødekommen. 

De lyse værelser er alle unikke med små lokale visdomsord på vægge og tekstiler. Der er WIFI på værelserne. Terrasserne har den smukkeste udsigt ud over enten haven, stranden eller lagunen.

Der er 7 restauranter, der byder på velsmagende mad fra hele verden. Nede ved stranden er der en kaffebar, hvor man kan nyde en eftermiddagskaffe og en pandekage med panoramaudsigt ud over havet. Man kan vælge mellem morgenmad, halvpension eller all inclusive. 

Det er et meget børnevenligt hotel med flere fantastiske aktiviteter for børn og en skattejagt. Stranden er lavvandet og helt rolig - et paradis for børnefamilier.

Hotellet ligger i et område, hvor det er nemt at komme tæt på lokalbefolkningen. Tag et smut ind til den lokale fiskerlandsby og indsnus atmosfæren fra en lille lokal cafe eller gå en tur langs havnen og se, hvordan fiskerne arbejder med deres både og net. 

Attitude hotellerne kører konceptet 'Positive Impact'. De gør rigtig meget ud af at beskytte miljøet og hjælper og støtter lokalbefolkningen.

Ligeledes ønsker de, at du får et stort indsigt i den mauritiske livsstil. De inviterer dig ind i deres liv. Kom hjem og besøg en familie, tag på små hyggelige ture arrangeret af de ansatte, der ønsker at vise deres favoritsteder, eller deltag i dans og madlavning.

Mauritius er en tropeø, der både byder på badeferie i det rolige lagune-agtige vand og eventyr i nationalparken med vulkankrater, vandfald og floder.

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere bestseller

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.