Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

MALDIVERNE

Meeru Island er et paradis for børnene

Den ultimative badeferie bliver skudt igang med en 55-minutters speedbådstur gennem det maldiviske øhav med hvide sandbanker, frodige øer og det azurblå klare vand. Måske er I så heldige at opleve legesyge delfiner eller se en kæmpe skildpadde. Børnene elsker turen.

Meeru Island er en af de større øer - 1,2 kilometer lang og 350 meter bred. Den kridhvide sandstrand går hele vejen rundt om øen og giver mulighed for, at I kan finde et lille privat område, hvor I kan fordybe jer i roen, naturen og det krystalklare vand. Øen er dækket af frodig vegetation og palmerne går helt ned til strandkanten.

Der er et område, der er forbeholdt børnefamilier med restaurant, poolområde og legerum. Et andet område er forbeholdt voksne, der ønsker ro og fordybelse. Her er ligeledes en restaurant for voksne og en pool helt ned til strandkanten.

Et paradis for børnefamilier

Børn bliver budt velkommen med et smil. Her er plads til at de kan udfolde sig. Der er et aktivitetsrum for de mindre børn, hvor de kan lege, male og boltre sig. Teenagerne samles om poolbordet, ved poolen eller på stranden.

Ved Dhoni bar pool kan børnene lege i ferskvandsbassinet mens de mindre børn hygger sig i soppebassinet.

Dykkercenteret har specielle kurser for børn over 8 år, hvor de kan få lov til at få deres første spændende oplevelser med dykning.

Børnene kan få timer til at gå med at lege i vandkanten, mens i nyder udsigten ud over det azurblå vand. Med snorkel og svømmefødder kan i udforske livet under havoverfladen og lede efter farvestrålende fisk og smukke koraler.

I kommer til at bo tæt på faciliteterne for børnenen. Værelserne er store og lyse - med et touch af Maldivernes smukke blå nuancer. Værelserne er indrettet med en stor komfortabel dobbeltseng og en sovesofa til børnene. Der er garderobe, skrivebord, fjernsyn og aircondition. Badeværelserne er holdt i lyse farver. Udenfor værelserne er der en privat terrasse med liggestole. Fra terrassen træder i direkte ud i det bløde sand og en lille fælles have.

Meeru Island har deres eget lægecenter, så skulle uheldet være ude, så er det hjælp med det samme.

Par har deres eget lille paradis

Øen er så stor, at der er mulighed for at dedikere et område til par. Her kan I finde ro og nyde den smukke natur. Ferskvandspoolen Pavillion Bar ligger smukt placeret helt ned til stranden og væk fra børneområdet.

En af buffet-restauranterne ligger ligeledes væk fra børneområdet og er forbeholdt voksne.

For et tillæg kan I bo i en af de smukke stråtækte vandvillaer med jazzusi. Vågn op og spring direkte ned i det krystalklare vand. På terrassen har i to liggestole og en uforstyrret udsigt ud over den azurblå lagune og den himmelblå horisont. Skydedørerne kan åbnes helt op, så I kan få den skønne brise og de smukke blå farver helt ind i værelset. Den store komfortable dobbeltseng er placeret, så I kan nyde udsigten. Badeværelset er udenfor i en lille lukket afdeling. 

Specialiteter for både børn og voksne

Der er to 'All you can eat' buffet restauranter på øen. Den ene ligger i forbindelse med børneområdet. Her serveres lækre specialiteter tilberedt af lokale råvarer og velkendte retter, som børnenen elsker. Den anden ligger i området forbeholdt voksne.

Vil i gerne forkæle jer selv, kan i besøge en af a la carte restauranterne, hvor de professionelle kokke og tjenere søger for, at I får en ekstraordinær oplevelse.

Det azurblå hav er verdens største legeplads

Når I trænger til lidt adspredelse fra det luksuriøse liv ved strandkanten, så tilbyder Meeru flere aktiviteter på havet. Deltag i guidede snorkelture, hvor Meeru tager jer med ud til farverige koralrev på jagten efter eksotiske fisk og kæmpe skildpadder. Oplev hvordan koraler bliver dyrket i koral-haver.

Dykkercenteret arrangerer nogle af verdens smukkeste dyk med manta rays, kæmpe skildpadder og en magisk verden under havets overflade. For de øvede dykkere tilbydes dyk med hvalhajer og majestætiske bjergformationer og kløfter.

Meeru Island har et Marine Biology Center, hvor Euro-Divers Meeru samarbejder med Manta Trust for at hjælpe med forskningen af den storslåede manta ray-population på North Male Atoll. Teamet deler gerne deres passion med jer, så I kan få en forståelse for de storslåede dyr.

I kan leje en kajak eller stand-up-paddle og glide lydløst gennem det azurblå univers og opleve de frodige øer og sandbanker. Skal der mere fart og adrenalin til, så tilbydes jetski, vandski og bananen efter speedbåden.

På landjorden tilbyder Meeru Island fodbold, tennis, badminton, 9-hullers golf og beach volley. 

 

  

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Maldiverne

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.