TPL_UNIQUETRAVEL_STICKY_TEXT_TOP

Centara Ras Fushi Resort & Spa - Et paradis forbeholdt voksne

Centara Ras Fushi Resort & Spa ligger i den nordlige Malé atol. Når i lander i den internationale lufthavn i Malé, bliver i hentet af en speedbåd. Med luft i håret ankommer til den lille frodige ø omgivet af azurblåt varmt vand. Vandvillaerne strækker sig langt ud i den rolige lagune og byder jer velkommen.

Centara Ras Fushi er forbeholdt voksne. Her emmer af ro og idyl på stranden. Palmer strækker sig ud i det bløde hvide sand og giver skygge til de små luksuriøse strand villaer, der ligger lige ud til lagunen. Vågn op og tag en dukkert i det varme vand.

Indkvartering på stranden direkte ud til det azurblå hav

Strandvillaen har privat terrasse med liggestole og parasol. Gulv-til-loft vinduer lukker det smukke lys, stranden og det azurblå Indiske Ocean ind i værelset. Værelset er holdt i lyse farver og indrettet med træmøbler og store komfortable senge. I kan vælge mellem en kingsize dobbeltseng eller to enkelt senge. Badeværelset er lækkert, lyst og enkelt indrettet med bruser.

Spring direkte i havet fra din terrasse

Vandvillaerne ligger som en perle på snor ud i den klare azurblå lagune. De store skydedøre kan åbnes helt, så i kan får havets og himlens blå farver helt ind i værelset. Fra den store komfortable seng kan i nyde brisen, lyset og stjernerne. I kan vælge mellem en kingsize dobbeltseng eller to enkeltsenge. Værelset er holdt i lyse farver og møbler i træ. Badeværelset er lækkert, lyst og enkelt indrettet med bruser.

På terrassen er der 2 liggestole og trin direkte ned i det varme krystalklare vand. Tag en tidlig morgendukkert i dette paradis.

Service i verdensklasse

Centara Ras Fushi har i 7 år i træk opnået 'TripAdvisors Awards for Excellence' og har vundet priser for luksushotel og bedste spa.

Poolen og Waves Pool Bar ligger med udsigt ud over havet. Her kan i slappe af med en drink eller fordybe jer i en god bog.

Der er i alt 7 restauranter og barer på øen. Restauranterne serverer lækkert mad tilberedt af solmodne lokale råvarer og friskfangede fisk. De højtkvalificerede kokke tryller med råvarerne og alt efter smag kan i få thai, sydamerikansk, italiens, arabisk og lokale specialiteter. På restauranten Oceans præsenteres en overdådig international buffet.

Besøg Viu Bar og oplev den smukke solnedgang, der gør øjeblikket mere intenst og farverne stærkere. Bestil en cocktail og nyd musikken og den afslappende atmosfære.

Centara Ras Fushi er kendt for sin spaafdeling, hvor de tilbyder thaimassage og ayurvedisk inspirerede behandlinger.

De hvide bløde sandstande med liggestole og parasoller og den azurblå lagune med krystalklart vand lokker med afslapning og store oplevelser under havoverfladen.

Med svømmefødder og snorkel kan i udforske de farverige koraler og eksotiske fisk. Lån en kajak eller en vandcykel og flyd ubesværet gennem det varme vand, mens i nyder den frodige ø fra havsiden.

Hvis i gerne vil udfordre jer selv, så er der flere forskellige vandsport, som i kan deltage i - blandt andet surfing, iAQUA, katamaran, parasailing og bananaboat.

Det professionelle PADI-certifierede dykkercenter tager jer med ud på Det Indiske Ocean. Kun en halv time med den lokale båd dhoni ligger nogle af Maldivernes allerbedste dykker-spots. Her kan i dykke efter hvalhajer, kæmpe skildpadder og legesyge delfiner.

 

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Maldiverne