Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

MALDIVERNE

Bandos Maldives - perfekt til børnefamilier

Kridhvide sandstrande, azurblå laguner med stille vand, et smukt koralrev lige ud fra stranden, palmer, der går helt ned til vandkanten og en hyggelig atmosfære. Bandos har alt det, som de fjerntliggende atoller tilbyder.

Liggestole i det bløde sand, palmer, strandbar og det lokkende varme vand i den azurblå lagune indbyder til afslapning og hygge ved vandkanten.

Bandos ligger 10 minutters sejllads fra den internationale lufthavn og hovedstaden Malé. Atollen er meget eftertragtet med et af Maldivernes smukkeste koralrev lige udenfor stranden. Det er muligt, at kombinere eventyret ved at bo på lige ud til det smukke azurblå Indiske Ocean og samtidig være en kort sejltur fra civilisationen, hvor det er muligt at opleve de lokales hverdag og måder at leve på.

Børnenes paradis

Rejser I med børn, så der er gode muligheder for, at få en kæmpe oplevelse.

I kan at snorkle direkte fra strandkanten og opleve farvestrålende fisk og koraler. Glasbåden tager jer med ud på det dybere vand, hvor der er mulighed for at se skildpadder og store fisk. Og med en spændende delfin-safari får I en unik mulighed for at opleve den smukke solnedgang, det klare hav og de majestætiske delfiner. Turen i glasbåden og delfin-safarien er inkluderet i prisen.

Hver dag kan børnefamilier bruge udvalgte vandaktiviteter (ikke-motoriserede) i en time.

Lad børnene plaske rundt i poolen mens I nyder en kold øl i swim-up-baren eller slapper af i en liggestol.

Hvis I gerne vil have et par timer for jer selv, mens i dykker, dyrker vandsport, deler en romantisk frokost i vandkanten eller bare nyder tosomheden på stranden, så kan I få passet børnene i Kokko’s Kid Club, hvor de kan finde nye venner og erfarne medarbejdere aktiverer børnene med spændende aktiviteter.

I familierestauranten er der plads til børnene og børnevenlige retter.

Maldivisk byggetradition

Mange af husene og værelserne er bygget med udgangspunkt i maldivisk byggetradition med stråtage, træ og naturlige materialer.

Med udsigt til haven, stranden eller havet

Standarden er høj og indretningen smuk i afdæmpede farver, så naturens klare blå og grønne farver får lov til at komme helt ind i soveværelset med den store komfortable dobbeltseng. I udvalgte villaer er det muligt, at få en ekstra opredning til 2 børn.

Udenfor er der en lille privat veranda med borde og stole og direkte adgang til haven, stranden eller havet, alt efter hvilket ophold I ønsker.

Toilet og badefaciliteterne er indrettet i lækre materialer. Det er muligt at få et hus, hvor bruseren eller spabadet er placeret ude i en privat gårdhave og med udsigt til den høje blå himmel og palmer.

Nogle af husene har en privat pool med udsigt til det uendelige azurblå hav.

Water villa - midt i Det Indiske Ocean

Water villaerne er bygget på stolper ude i den azurblå lagune - I er omgivet af det klare vand og den blå horisont.

Fra stuen er der den mest fantastiske udsigt ud over lagunen. Dobbeltdørerne åbner direkte ud til den private terrasse, hvorfra I har direkte adgang til lagunen.

Badeværelset er med panoramavinduer ud til det dybblå ocean. Her kan I sidde i spaen og nyde den store stjernehimmel.

Soveværelset har en mellemgang med en garderobe og en stor komfortable seng.

Alt er holdt i lyse materialer, der forstærker den eventyrlige placering ude i det blå univers.

Internationalt køkken og lokale råvarer

Restauranterne er inspireret af de internationale køkkener og serverer lækkert mad tilberedt med friske lokale råvarer. Omgivelserne er moderne og lyse. Der er flere restauranter at vælge imellem.

Barene serverer forfriskninger i løbet af dagen og om aftenen er de fyldt med musik og latter. En af barerne er bygget på stolper ude i lagunen - om aftenen hygges der med blide toner, lyden fra de rolige bølger og den store stjernehimmel.

Storslåede oplevelser

Et af Maldivernes mest kendte husrev med farverige koralrev og eksotiske fisk ligger få meter fra stranden. Her kan I bruge flere timer på at udforske det fascinerende liv under havoverfladen med snorkel og svømmefødder.

Vil I gerne opleve det store ocean, så kan I komme med ud at dykke med havets største fisk, hvalhajen. Der er også mulighed for at se kæmpe skildpadder og manta rays på turen.

Ved solnedgang forstærkes farverne og naturen bliver mere intens. Her kan I komme med ud at sejle. Enten på en delfin-safari eller natfiskeri fra en af de lokale både, dhoni. Kom med på en spændende tur, med big game fiskeri - et eventyr, der er inspireret af maldivernes stolte traditioner på havet.

Øen har eget dykkercenter og et stort udbud af vandsport - både for den adrenalin-søgende og for dem, der ønsker at blive ét med naturen.

Ud over de mange fantastiske tilbud på Bandos, er der mulighed for at besøge nabo-atollerne og lokalbefolkningen i en af de lokale både dhoni, at få en guidet tur i hovedstaden Malé.

Spaen inviterer til ro og velvære med udgangspunkt i de traditionelle maldiviske skikke.

 

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Maldiverne

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.