Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

MALDIVERNE

Vilamendhoo - Maldivernes smukke paradis sammen med familien

Den smukke atol Vilamendhoo byder på en helt fantastisk badeferie for både børn og forældre. 

Atollen er omgivet af krystalklart vand og helt inde ved de hvide sandstrande farves vandet azurblåt. Koralrevene giver læ og sørger for, at standen er rolig og lavvandet. 

Plads til hele familien

Vilamendhoo har gjort ekstra meget ud af, at gøre opholdet til et eventyr med spændende aktiviteter, faciliteter og underholdning for hele familien.

Sammen kan I tumle på den hvide sandstrand og plaske rundt i den blå lagune eller i børnebassinet. Børnene elsker legepladsen med det multifunktionelle jungeltræningscenter. Følg med i børnenes leg, mens I slapper af under en skyggefuld palme eller nyder en kold øl i strandbaren.

Børnene bliver budt velkommen i den familievenlige Funama Restaurant, med en buffet der sikrer, at der er mange lækre retter som børn elsker - og skulle det ske, at der er et barn, der er ekstra kræsen, så kan man snakke med køkkenet.

Der er mulighed for børnepasning, så I kan få en romantisk aften med lækkert aftensmad i vandkanten eller en aktiv dag på havet, uden at skulle have opmærsomheden på børnene.

Garden Rooms og Beach Houses er ekstra rummelige og giver plads til hele familien og en ekstra opredning.

Med udsigt til haven eller stranden

Husene er bygget i en moderne maldivisk stil med højt til loftet og naturlige materialer. 

Soveværelset er luftigt indrettet med en fan i loftet. Badeværelset er moderne indrettede - i enkelte af villaerne er der et eksklusivt udendørs badeområde med spa og bruser.

Alle huse har egen veranda med et privat hyggeområde og direkte adgang ud til det bløde hvide sand.

Bo på havet

Water villaerne er bygget på stolper ude i den azurblå lagune. Udsigten er helt fantastisk og byder Det Indiske Ocean helt ind i soveværelset. Store dobbeltdøre lukker brisen ind til den komfortable dobbeltseng.

Den ene terrasse er helt privat. Her kan I uforstyrret nyde solen på liggestolen eller i jeres private spa. Fra den anden terrasse med solsenge og den smukkeste udsigt ud over det blå univers har i direkte adgang ned til det varme klare vand.

Lækker mad og gode barer

Der er flere virkelig gode restauranter at vælge imellem. 2 restauranter med buffet og 2 restauranter med Asian Wok og Hot Rock. Den lækre mad er tilberedt af lokale råvarer.

Om dagen tilbyder barerne forfriskninger og om aftenen er der god musik og underholdning. 

Nyd jeres ophold

Det krystalklare vand indbyder til leg og aktiviteter som snorkling, vandsport, underholdning og dykkerkurser.

I kan snorkle direkte fra stranden og ud til husrevet, hvor en helt ny verden med smukke koralrev og farvestrålende fisk kan opleves.

På land kan I deltage i volleyball, badminton, Pétanque, fodbold, tennis og mini putt-putt.

Tag på spændende udflugter til naboøerne og oplev, hvordan lokalbefolkningen arbejder og bor.

Der er en medicinsk klinik og fastboende læge på Vilamendhoo.

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Maldiverne

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.