Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

MALAYSIA

Kuala Lumpur, Penang & Langkawi

Jeres rejse starter i kultur-knudepunktet, Kuala Lumpur - hovedstaden i Malaysia - er en oplevelse, man ikke får i mange andre storbyer. Byen er et samsurium af mange forskellige mennesker og etniciteter, hvilket har, og har i mange år haft, stor indflydelse på både storbyens udseende og kultur.

Denne fantastisk sammenkobling af kulturer betegner en storby, hvor indtryk og oplevelser kan ændre sig utallige gange i løbet af en enkelt gåtur.

Tag på shoppetur i de mange forskellige butikker, af både små gader og i store centre - tag en tur forbi China Town. Det er virkelig en oplevelse i særklasse, og så skal I selvfølgelig heller ikke gå glip af byens mest kendte vartegn, som eksempelvis Patrona Towers, Little India, Batu-grotterne, de farverige gader i Bukit Bintang.... og meget mere!

Kuala Lumpur er virkelig en by, der bare venter på at blive udforsket.

Fra Kuala Lumpur går turen til Penang - et område der især er præget af vestlig indflydelse, men som også stadig har holdt ved sin autentiske, østlige historie. Moderne luksushoteller og store shoppingcentre ligger blandet sammen med de gamle kolonitidsbygninger, templer og markeder. Det er en meget speciel oplevelse, hvor både to MEGET forskelligartede kulturer, men også tidsaldre, mødes - og endda i allerbedste velgående.

Vi anbefaler især, at I tager på opdagelse i UNESCO-byen Georgetown og de mange kulturelle kontraster, der er her - besøg de kinesiske pælelandsbyer i havnen (jetty'erne), tag på en kulinarisk rejse blandt de mange street-foodboder, nyd udsigten fra Penang Hill, den flydende måske eller byens sommerfuglefarm. Der er mere end rigeligt at tage sig til på den spændende ø!

I Penang er der også mulighed for lidt badeferie, MEN! Når I kommer til Langkawi, er strandene endnu bedre - et rigtigt bounty-paradis!
Herefter går turen videre til Langkawi på Malaysias vestkyst, hvor I skal tilbringe de næste 6 nætter. Langkawi er et ø-paradis bestående af 99 øer, som nærmest ligger som perler på en snor, når man nærmer sig. Her emmer stemningen af badeliv og strandliv - og her findes et væld af udflugter.

Når I bliver trætte af at ase og dase på Langkawis gode strande (hvis det altså kan lade sig gøre....), så kan I tage på forskellige ture for at komme ud at udforske øens lokale og autentiske opdagelse. Langkawi er en rigtig stor ø – og en ø med mange forskellige udflugtsmuligheder med alt fra udflugter fra bjergtop til Mangroveskove og cykelture. Der er også rig mulighed for shopping på lokale markeder eller i butikker.

I kan også besøge øens mest populære attraktion, SkyCab. SkyCab er verdens længste kabelbane på 950 meter, og her kan man hurtigt få testet om man har højdeskræk, hvis man tør at bevæge sig ud på SkyBridge! Broen er 82 meter lang, og hænger omkring 100 meter over jorden - en tur på broen og op i skyerne kan godt ruske adrenalinen lidt i gang, men udsigten er det hele værd!

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Malaysia

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.